“PRAVIŠ NARKOMANSKE ŽURKE I BORIŠ SE ZA PORODIČNE VREDNOSTI!” Srpski režiser žestoko OŠURIO po glumcu Viktoru Saviću

 “PRAVIŠ NARKOMANSKE ŽURKE I BORIŠ SE ZA PORODIČNE VREDNOSTI!” Srpski režiser žestoko OŠURIO po glumcu Viktoru Saviću

Ovih dana su glavna tema u medijima oprečna mišljenja o održavanju Euro prajda. Šetnja pripadnika LGBT populacije bila je zakazana za septembar, a mnoge javne ličnosti su bez ustezanja govorile o svom stavu.

Dok su se Angellina, Sajsi MC, Jelena Karleuša i mnoge druge javne ličnosti povodom održavanja Euro prajda u Srbiji odlučile za opciju “ZA”, pevačice poput Ane Nikolić i Katarine Živković ipak su izabrale opciju “PROTIV” i to javno istakle.

Svoje mišljenje izneo je i glumac Viktor Savić, koji je na svom Instagram profilu jasno istakao sopstveni stav i na ovaj način se priklonio grupi koja je protiv.

– Slobodno se vi borite za svoje, a ja ću za svoje. Ili što bi rekao Sveti starac Vukašin: “Samo ti, dijete, radi svoj posao” – napisao je glumac u svojoj Instagram priči, pa dodao:

– Nekome nešto nije jasno? – upitao je.

Ova objava nije prošla neopaženo, a na nju je reagovao i srpski režiser Stevan Filipović, koji se nedavno javno deklarisao kao gej na društvenoj mreži Tviter, preko koje se prvi put javno obratio i Viktoru.

– Mnogi glumci danas = prosek Insta kulture: sebični, razmaženi, situirani, glupi ko ku*ac, poražavajuće neobrazovani, a znaju sve o svemu, droga, Turboslavlje, “energija”… – počeo je, pa dodao:

– Čast mi je što uglavnom radim sa nekim drugačijim, plemenitijim,  ljudima, pa ove majmune i ne viđam – završio je Stevan.

– Izvinjavam se Viktoru. Pogrešno sam mislio da si samo derište – počeo je on, pa dodao:

– Ne, ti si lažov, licemer i činiš štetu i bol živim ljudima, dok voziš Mercedesa, praviš narkomanske žurke i “boriš se za porodične vrednosti”. Za mene i sve moje si izbrisan zauvek sa svih mapa. Pomogao ti tvoj “bog” – napisao je režiser u svojoj Instagram objavi.

Da li će Viktor Savić reagovati na ovo i odgovoriti nešto režiseru, ostaje nam da saznamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *