POZNATO STANJE UPUCANIH U KRVAVOM PIRU Oglasili se iz bolnice: Nažalost…

 POZNATO STANJE UPUCANIH U KRVAVOM PIRU Oglasili se iz bolnice: Nažalost…

Foto: Društvene mreže

Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se desio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe.

Kako je za portal “Avaza” potvrđeno iz UKC Tuzla, hospitalizovana je jedna ženska osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrelne rane grudnog koša.

Druga osoba se nalazi na ortopediji, a reč je o muškarcu – zbog povreda donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju, ali je nakon reanimacije nažalost proglašena smrt – rekla je portparol UKC Tuzla Ersija Aščerić.

Podsetimo, iz Tužilaštva je ranije rečeno da su ranjene punoletne osobe. 

– Radi se o punoletnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, i još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu. Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji s istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac – rečeno je iz Tužilaštva TK. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *