POZNATO KOLIKO DANA ĆE ALEKSANDRA BITI VAN ZADRUGE! Produkcija joj obezbedila OVE USLOVE nakon operacije

 POZNATO KOLIKO DANA ĆE ALEKSANDRA BITI VAN ZADRUGE! Produkcija joj obezbedila OVE USLOVE nakon operacije

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Aleksandra Nikolić već par dana se žali na bolove u grudima. Nakon susreta sa Deajnom Dragojevićem u Rajskom vrtu, bolovi su počeli kada ju je on malo jače zagrlio.

Produkcija je odmah reagovala i pružila zadrugarki potrebnu lekarsku pomoć. Odveli su je kod doktora, a on je ustanovio da mora hitno da se operiše. Danas je Aleksandra izvedena iz “Zadruge” kako bi joj bila odrađena intervencija. Dejan se oglasio o stanju svoje devojke, a zatim je otkrio šta će se dešavati sa njom nakon operacije.

– Na ultrazvuku su joj rekli da je operacija hitno zakazana za danas, 17. oktobar, silikon nije pukao, valjda se izlizao pa je bole ta tkiva, ne znam ni ja tačno, ali ozbiljna je stvar. Operacija traje 3 sata, biće u totalnoj anesteziji i ona se toga najviše i plaši. Prenoći će u bolnici jednu ili dve noći, posle toga ide u apartman gde će imati sve obezbeđeno. Na previjanje će ići na svaka dva, tri dana, i nosiće drenove – počeo je Dejan, pa otkrio da mu teško pada što neće moći da bude uz nju. 

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mislim da će u apartmanu biti do 15 dana pa se vraća u Zadrugu… mislim da će biti jaka kao crna zemlja! Mene kad spomenu, malo je poremete. Jedva čekam da se sve ovo završi, baš sam pod tenzijom. Dan će mi biti mukotrpan, ja ne volim ni krv da vadim – priznaje Dragojević.