POZNATI BRAČNI PAR SKRHAN: Ćerka Milice i Marka Kona doživela stravično nasilje – “Udarao je pesnicama!”

 POZNATI BRAČNI PAR SKRHAN: Ćerka Milice i Marka Kona doživela stravično nasilje – “Udarao je pesnicama!”

Foto: TV Pink printscreen

Srbija se još uvek ne oporavlja od dve nezamislive tragedije koje su se dogodile pre tačno nedelju dana. 

U sredu 3. maja trinaestogodišnji dečak K.K. je ušao u svoju školu “Vladislav Ribnikar” i iz vatrenog oružja usmrtio osmoro drugara i čuvara, a još šestoro dece ranio, kao i nastavnicu istorije.

Samo dan nakon ove užasne tragedije, 4. maja je U.B. (21), takođe iz vatrenog oružja u selima Malo Orašje i Dubona u blizini Mladenovca i Smedereva, usmrtio osmoro ljudi, među kojima je i petnaestogodišnji dečak, a teško ranio još nekoliko ljudi. 

Milica Kon
Foto: TV Pink printscreen

Usled dva nezapamćena masakra na ovim prostorima, mnoge televizije su donele odluku da i nakon zvanične trodnevne žalosti, na program još uvek ne vraćaju svoju regularnu šemu, a među njima je i televizija Pink. 

U skladu sa tim, Ognjen Amidžić je sinoć održao još jednu emisiju koja je inače zabavnog karaktera, ali je ovoga puta sa svojim gostima razgovarao o masovnim ubistvima, kao i o mlađim naraštajima naše dece koji su ključna tema. 

Ognjenovi gosti bili su bračni par Marko i Milica Kon, a poznata voditeljka, inače pravnica po struci, sa suzama u očima otkrila je da njihova ćerka (7) doživljava stravično nasilje u svojoj školi. 

Milica Kon, Marko Kon
Foto: TV Pink printscreen

– Naša ćerka, ide u prvi razred, ima sedam godina, i tek nakon ove tragedije su isplivali svi slučajevi u našoj školi, koja je u “krugu dvojke”, koja je najbolja u državi i u ravni je sa “Ribnikarom”, a to je “Drinka Pavlović”. Vi ne znate nivo nasilja u toj školi, sada je škola uzela da se bavi nasiljem nakon ove tragedije. Našu ćerku od sedam godina jedan drži, drugi je udara pesnicama, to se desilo, i dešava se od 1. septembra – ispričala je voditeljka.

– U državnoj školi oni kažu: “Zakon je takav”. Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! One nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat – rekla je Milica Kon.