POZNATA PEVAČICA NA ONKOLOGIJI! Progovorila o borbi sa opakom bolešću – PRVI PUT SAM OSETILA STRAH!

 POZNATA PEVAČICA NA ONKOLOGIJI! Progovorila o borbi sa opakom bolešću – PRVI PUT SAM OSETILA STRAH!

Pevačica Milena Vučić pre deceniju i po imala je nekoliko hitova koji se i danas mogu čuti na radio stanicama, kao i u muzičkim takmičenjima, poput “Da l’ ona zna”, “Luče” i “Na talasima”. Producent joj je bio čuveni muzičar Željko Joksimović, a ubrzo nakon tadašnjih uspeha, nismo imali prilike da je viđamo u javnosti u tolikoj meri.

Pevačica je podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram vest da je samoinicijativno otišla na pregled dojki, a da je potom završila na onkologiji. Nakon svega proživljenog progovorila je o onome što se desilo, i kako sada gleda na stvari koje su joj se dogodile.

Milena Vučić

– Samo saznanje da postoji promena me je iznenadilo. Imala sam sreću što sam na osnovu svoje intuicije uradila pregled. Po prirodi nisam plašljiva osoba, ali sam ovog puta prvi put osetila strah. Najveći mir mi je ulio doktor koji me je pregledao, potom Nikola, sestra i majka. Pripremila sam se, zakazala intervenciju i otišla na odmor sa Nikolom i decom. Taj period mi je bio potreban da se opustim i vratim sigurna i opuštena sa puta – kaže Milena.

Kako ističe, napustila je kliniku, ali se čeka rezultat poslednjeg nalaza koji će potvrditi da je sve u najboljem redu.

– Sve što se meni desi mislim lako ću rešiti, ja sam jaka, mogu sve. Važno mi je bilo da znam kakav je postupak, zbog dece koja su navikla da provode vreme sa mnom. Međutim, doktor mi je objasnio da intervencija kratko traje, da ću ubrzo moći normalno da funkcionišem. Hvala Bogu, bilo je tako kao što je rekao. Ne mogu reći da je to što se meni desilo strašno. Teško su mi pale priče koje sam čula, a dešavaju se ženama. Nikada ranije nisam lično upoznala osobe koje imaju ozbiljnije intervencije, pa sam smatrala da je “meni lako” – priča Vučićeva.

Nakon uspešne operacije Milena sa osmehom priča i apeluje koliko je bitno ići redovno na preglede kod lekara.

– Bilo bi dobro da se više edukujeno, budemo pažljivi i odgovorni prema sebi. Ne treba paničiti, ali treba biti prizeman i biti nežan prema svom telu i zdravlju. Očigledno je da je svaki redovan pregled jako važan- završava pevačica.