POZLILO JOJ NAKON GNUSNIH OPTUŽBI! Zorica doživela pomračenje na Anđelin otrov – ovo je JEDINA istina!

 POZLILO JOJ NAKON GNUSNIH OPTUŽBI! Zorica doživela pomračenje na Anđelin otrov – ovo je JEDINA istina!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Otvorila je svoju dušu…

U “Zadruzi” je jednom prilikom pozlilo Zorici Marković, zbog optužbi Anđele Đuričić da nije “nikakava majka”. Zorica je rodila sina Dejana sa 15 godina, a kako je Anđela klevetala, ostavila ga je kada mu je bila najpotrebnija.

I mada je mnogi osuđuju da je dete napustila zbog karijere, novca i slave, to nije ni blizu istine.

Zorica Marković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Svoje brakove nisam uspela da spasim. Ne slažem se sa onim – bolje dobar razvod, nego loš brak. Za pravu ženu, pravu majku, to ne važi. Prošla sam pakao! Po odluci suda, moj sin Dejan je pripao mužu. Godinama stoka od ljudi pričaju kako sam ostavila dete. Sud je samo gledao gde će detetu biti bolje, iz socijalnog su se gledale sve sitnice i gde radiš i gde živiš i s kim i kako… Ja sam izgubila na tome što nisam imala stan, zvaničan posao… Mene ništa drugo nije zanimalo osim da budem što bliže svom detetu – započela je Zorica.

– Da ga sačekam ispred škole, da što više vremena provedem sa njim. Muž mi nije pravio probleme, nije mi zabranjivao da viđam dete. Imao je divne roditelje. Kada se završio sudski postupak, svi smo plakali kao kiša! Više nisu živi, laka im zemlja, ali hvala im za sve. Uzimala sam našeg sina Dejana redovno, mnogo vremena smo proveli zajedno, samo nije smeo da se pomera iz škole. Centar mog sveta je bio Dejan, kasnije sam se ponovo udala i rodila drugog sina Iliju… Živela sam i dan-danas živim za njih – ispričala je Zorica, a kako se navodi, njenu tajnu godinama je čuvala bivša drugarica i koleginica, Vesna Zmijanac.

Zorica Marković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.