POZICIJA Marije Šerifović u “Zvezdama Granda” DOVEDENA U PITANJE: Evo kako je Popović rešio problem

 POZICIJA Marije Šerifović u “Zvezdama Granda” DOVEDENA U PITANJE: Evo kako je Popović rešio problem

26, September, 2022, Belgrade – The beginning of filming of the new season of the TV show Zvezde granda in the TV studio of Grand Television in Kosutnjak. Marija Serifovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 26, seotembar, 2022, Beograd – Pocetak snimanja nove sezone emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije na Kosutnjaku. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” omogućilo je milionskom auditorijumu da upozna ne samo vanserijske talente i mlade muzičke nade, već i najveća estradna imena u drugačijem svetlu.

Svaki član žirija doneo je neki poseban pečat, a sa tim se slaže i Marija Šerifović.

Marija Šerifović

– Sigurno da sam dala neki svoj doprinos i pečat u “Zvezdama Granda” i ono što je negde najznačajnije, ljudi su sa mojih dvadeset i devet godina tada konačno upoznali pravu Mariju Šerifović – istakla je pevačica koja već godinama unazad krasi žirijsku stolicu formata koji pomera sve granice.

Odabir Saše Popovića pokazao se kao nepogrešiv, a sada je rešio da otkrije sve detalje Marinog dolaska u “Zvezde Granda”.

Saša Popović

– Marija je došla tu te prve godine, bila je to 2015/16 i sad ide sledeća i Mara kaže meni: “Ja mislim da je ova jedna sezona dovoljna, razmisliću za sledeću sezonu”. Kažem ja šta ćeš razmisliti, a pazi, već na kraju sezone, puna Zetra, dvadeset hiljada ljudi, puna arena u Zenici. I već kad smo završili sezonu i treba da se dogovorimo za dalje, a Marija kaže: “Dobro još godinu dana, ali samo još godinu!” Mislio sam tada u sebi ma ostaćeš ti još koju i još koju i vidi prošla ta godina i ona kaže: “Dosta je”. Naravno onda je bilo: “Neka ti bude, zbog tebe ću da ostanem još jednu godinu”, pa je to bila treća, pa peta, pa šesta i završiće se… – objašnjavao je Saša, a Marija je pokušala da ga prekine.

– Ma nemoj ništa da govoriš! Nemoj ništa da govoriš Maro moja – rekao je Saša i nasmejao bukvalno ceo studio, a Mara mu je sa osmehom odmah pružila ruku.