Požgaj opleo po bivšim cimerima iz Elite: “Bola je oči da bi plakala i napravila problem Janjušu”

 Požgaj opleo po bivšim cimerima iz Elite: “Bola je oči da bi plakala i napravila problem Janjušu”

Foto: Youtube printscreen/Srbija Danas

Aleksandar Požgaj je gostovao u emisiji “Sa Ivanom” gde ga je ugostila naša novinarka Ivana Stojanović

Požgaj iza sebe ima veliku rijaliti karijeru koju je izgradio u programu “Parovi”. On se u jednom trenutku povukao iz rijaliti sveta. Publika je sa velikim nestrpljenjem dočekala najavu njegovog učešća u Eliti, koja je na televiziji Pink došla kao zamena za sedmu sezonu “Zadruge”. Ipak, Požgaj se nije pokazao kao interesantan takmičar te je nakon 3 meseca napustio najgledaniji rijaliti. Ipak, Požgaj ali i mnogobrojni njegovi fanovi smatraju da je bivši političar svojim pristojnim ponašanjem zapravo trijumfovao. 

Zadruga 7 Elita

Dobro je poznato da je rijaliti u Šimanovcima pokriven sa kamerama i da se sve prati 24 sata sedam u nedelji. Ipak, Požgaj nam je otkrio ono što možda nismo mogli da vidimo na malim ekranima. On nam je tom prilikom otkrio koja takmičarka bode sama sebi oči da bi “lažno plakala”.

– Dosta ljudi radi na silu. Mnogi su me pitali zašto ne komentarišeš? Nema šta ja njih da komentarišem. Oni sami sebe komentarišu svojim ponašanjem. Kako ja da kažem nekom kritika kada je ta osoba već sve najgore rekla o sebi svojim ponašanjem. Moja uloga u rijalitiju je bila bespotreban – rekao je Požgaj. 

Elita

Nas je zanimalo i da li je nešto sakriveno u Eliti i da li razotkrivanje nečije afere možemo da očekujemo u budućnosti. 

– Ne može ništa da se sakrije. Svi smo pod kamerama 24 sata. Ne postoji tamo mrtav ugao. Ne možete da sakrijete ali možete da glumite neke stvari da biste skrenuli pažnju. Namerno rade to zbog kadra. Bodu oči da bi zaplakali. Govorim o Jovani Cvijanović. Kamera je nije snimala a ona nije videla da ja sedim tu i uzela je prst i bola je oči da zaplače kad je htela da napravi problem Janjušu, al nije uspela. Pričam samo ono što sam video svojim očima pričam.  

Ceo intervju pogledajte u nastavku: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.