“POVRAĆALO MI SE SVAKI PUT KAD SAM JE PREVARIO!” Zvezdan priznao sve PRELJUBE – Ana i Anđela iznenadile REAKCIJOM

 “POVRAĆALO MI SE SVAKI PUT KAD SAM JE PREVARIO!” Zvezdan priznao sve PRELJUBE – Ana i Anđela iznenadile REAKCIJOM

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić. Ona je govorila o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, a onda je Ana Ćurčić iznenadila sve kada je izjavila da svaki muškarac vara i na taj način Zvezdanove preljube.

– Da li je realno da si kod Drveta izjavila da Ana neće dozvoliti da Zvezdan i ti budete srećni? Šta treba, da vas podrži? – glasilo je pitanja.

– On je deo njenog života, bio je i biće, naravno da neće, ali to ne znači da ja treba da se povučem i ostavim stvari za koje se treba boriti. Moje mišljenje je da neće biti sa njim, a neće ovo dozvoliti u inat meni. Voli ga, ali njoj bi onda trebalo da smeta i Aleksandra. Ali zna da Aleksandra nije opasnost, jer on ima emociju prema meni – rekla je Anđela.

– Aleksandra je približnija svemu što Zvezdan voli i napolju bi mu se mnogo više svidela nego gospođica u ljubičastoj haljini. Što se tiče Aleksandre, u minusu si. Ovo osoba ne zna nula posto šta sam ja doživela i prošla. Ona je vrlo saosećajno doživela jednu tragediju, ja sam doživela jednu tragediju sa 19 godina, koja me je naučila da budem ovo i gradila sam se kroz to. Pitam Zvezdana, da li bih te sputala da znam da si srećan? – izjavila je Ana.

– Ne – odgovorio je Slavnić.

– Da je bio srećan, ne bi varao Anu kao što ju je varao – ustala je Anđela.

– Svaki muškarac vara, da se razumemo – dodala je Ana.

Annđela Đuričić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– A sad svaki vara. Ako ćemo tako, sa svim argumentima da razgovaramo. Ako se ja komentarišem, svi ćemo da se komentarišemo – poručila je Đuričićeva.

– Jesam je varao, ali to ne znači da sam je manje voleo. Svaki put kad sam to radio, povraćalo mi se i imao sam grižu savesti. Ne slažem se sa Anđelom. Mi smo muškarci, tako se ne gleda. Možda zvuči idiotski, ali posle toga vidiš šta imaš kod kuće – priznao je Zvezdan.

– Ja moram da progovorim svojim jezikom. Ova (Anđela) je dobro meso za k*rac. Shvati to i nemoj se više k*rčiti – skočila je Zorica Marković.

– Poštovaću gospođu samo zbog godina. U najmanju ruku možete da mi budete baka, ne bih nikada poželela, ali možete po godinama – rekla je Anđela.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Devojko, ova žena te štedi jer ima ćerku tvojih godina. Nemoj se više kanaliti. Gledaj šta radiš u svojim godinama. Ne daj Bože da ti budem ni baka, ni majka – odbrusila je pevačica.

– Ovako sad pričaju jer Zvezdan ne staje u zaštitu Anđelinu, zašto tako nisu pričali kad je bila u vezi sa njim? – skočio je Aleksandar Kerić.

– Ovo je jako ružno – poručio je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku: