“POVRAĆA MI SE OD NJE!” Bivša zadrugarka stavila Anđelu na STUB SRAMA zbog Slavnića – Šizofrenični folirant

 “POVRAĆA MI SE OD NJE!” Bivša zadrugarka stavila Anđelu na STUB SRAMA zbog Slavnića – Šizofrenični folirant

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović, poznata je po britkom jeziku i istini koju vrlo često ume surovo da predstavi, te mnogi strepe od njenih reči i mišljenja.

Fitnes instruktorka je dala svoj sud o dešavanjima između čuvenog ljubavnog trougla koji čine Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić, koji mesec dana intrigira domaću javnost svojim ponašanjem, svađama i emotivnim brodolomima.

Foto: Srbija Danas

Kako komentarišeš  Anđelino ponašanje njenu ljubavnu vezu, intimne odnose i rasturanje jedne bračne zajednice nakon svih moralnih načela za koja se borila tokom prethodnog učešća?

– Na Anđeli se videlo da je folirant i u prošloj sezoni, odavali su je prenapadno potenciranje vaspitanja, moralnosti i iskrenosti. Kao da je time samu sebe podsećala kako mora da odglumi! Čim se uplela sa Matejom, zaboravila je da se podseća, pa smo imali priliku da vidimo pravu nju, ljubomornu, šizofreničnu i nevaspitanu. Pre i posle Mateje niko je nije hteo, pa je uspela da se provuče i isfolira do kraja. Povraća mi se od otrcanih fora koje koristi kao opravdanje za mešanje u tuđu vezu/brak tipa: “Ja sam to iz ljubavi”. Ne, Anđela, koliko ja vidim ti si to uradila da bi imala priču jer si takva i da bi zadovoljila s*ksualne apetite koji su očigledno veliki – rekla je Ljuba za “Kurir”.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Slavnić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.