POVODOM SEDME GODIŠNJICE SMRTI oglasila se Jelenina PORODICA o Zoranovoj KRIVICI: “Ne znamo šta da verujemo, čekamo da…”

 POVODOM SEDME GODIŠNJICE SMRTI oglasila se Jelenina PORODICA o Zoranovoj KRIVICI: “Ne znamo šta da verujemo, čekamo da…”

Foto: Srbija Danas/Facebook/R.I.P Jelena Krsmanović Marjanović/Shutterstock/

Drugog aprila obeležava se sedam godina od tragične smrti mlade pevačice Jelene Marjanović koja je potresla celu naciju.

O ovom slučaju se mnogo pisalo svih ovih godina, a već smo nedavno pisali o sudbini njene ćerke Jane.

Jelenin suprug, Zoran Marjanović trenutno se nalazi u pritvoru, a mnogi pamte trenutak kada je napustio Belu kuću u prvoj sezoni “Zadruge” iz pravnih razloga.

Foto: Srbija Danas

Cela zemlja željno iščekuje da vidi šta će biti sa Zoranom i hoće li ga Apelacioni sud osuditi pravosnažno za ubistvo supruge.

Sada se oglasio i rođak pokojne pevačice i otkrio svoje pravo mišljenje o Zoranu.

– Prošlo je mnogo godina. Više ništa ne znamo i ne znamo u šta da verujemo. Čekamo da sud donese odluku. Sud ipak najbolje zna – kaže sagovornik za “Blic”.

Jelena Marjanović
Foto: Srbija Danas

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je prvostepeno na 40 godina zatvora pre tačno 10 meseci zbog ubistva supruge pevačice Jelene i trenutno u pritvoru čeka suđenje pred Apelacionim sudom. Ročišta na kojem će se razmatrati po žalbama Marjanovićevih advokata biće održana početkom juna, a Apelacioni sud će moći da presudu potvrdi, ali i da vrati Višem sudu u Beogradu na ponovno suđenje.

Foto: Srbija Danas

Prvostepena presuda je napisana na 698 strana, a sudija je do najsitnijih detalja obrazložio sve dokaze koji ukazuju da je Zoran Marjanović tog 2. aprila 2016. godine oko 17 sati, na nasipu u borčanskom naselju Crvenka svoju suprugu udarao nepoznatim metalnim predmetom po potiljku čak 9 puta. Jelena je, kako je utvrdio sud, pala u kanal, udahnula vodu i preminula.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO:”Ma kakva konkurencija, nemam je!” Željko Mitrović izdominirao novim projektom