POTRESNO! Ženu koju je tinejdžer (13) kod Zrenjanina napao sekirom život nije štedeo, komšije otkrile sve o njoj i sinu

 POTRESNO! Ženu koju je tinejdžer (13) kod Zrenjanina napao sekirom život nije štedeo, komšije otkrile sve o njoj i sinu

Žena (57) teško je povređena, a lekari se bore za život njenog sina (17), nakon što ih je tokom vikenda u njihovom domu sekirom i nožem napao dečak (13), inače njihov komšija koji živi u istoj ulici u Radojevu kraj Srpske Crnje. Meštani sela su potreseni zbog stravičnog napada koji se dogodio, a ističu da je ranjena žena bila dobra i vredna žena, te da je život nije mazio.

Ona i njen sin nalaze se u bolnicama u Novom Sadu i Zrenjaninu, gde su smešteni posle brutalnog napada dečaka koji je naoružan nožem i sekirom nasrnuo na njih. Napad se dogodio u njihovom dvorištu i njihovoj kući u nedelju, jedan sat posle ponoći, a napadač je dečak, njihov komšija, koji se družio sa tinejdžerom. Razlog krvoprolića nije poznat, mladiću je teško povređen trbuh i nalazi se u kritičnom stanju, dok je njoj teško povređena glava i njeno stanje je teško ali stabilno.

Po pričama svedoka, nju su pronašli mladići koji su prvi pritekli u pomoć pošto su čuli jauke i vapaje. Prvo su pomogli teško ranjenom tinejdžeru, a kada su potražili njegovu majku, našli su je u kući, kako leži u krevetu, glave oblivene krvlju.

– Ti momci su joj spasili život. Da li je bila u šoku od zadobijenog udarca, tek, teško ranjena legla je u krevet i možda bi i iskrvarila do jutra, da ti momci nisu naišli. Oni su joj spasili život i njenom sinu i njoj – rekao je za portal Nova.rs izvor blizak istrazi.

Policija je brzo identifikovala napadača, a uhapšen je i njegov otac (31) kome se na teret stavlja zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Komšije iz Radojeva šokirani su događajem i krvoprolićem, od dečaka nisu očekivali ništa dobro, ali niko se nije nadao da je u stanju tako nešto da uradi, pogotovo što se družio sa dečakom koga je teško povredio sekirom.

Za ranjenu ženu imaju samo reči hvale i kažu da je život nije štedeo ni pre užasnog napada koji je doživela u nedelju, u svojoj kući.

– Ona je poreklom Makedonka, vredna i dobra žena i svi u selu su je prihvatili kako treba. Ima sina i dve ćerke, sin je bio malo nestašan, ali je i on išao u školu u Zrenjaninu. Dobra i vredna porodica. Ona je bolovala od teške bolesti, imala je karcinom dojke. Zbog toga joj je dojka amputirana. Uspela je da se sa tim izbori, a onda su je napali u njenoj kući. Baš mi je žao – rekao je jedan komšija.

Podsetimo, stravični napad dogodio u nedelju. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti napada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *