POTRESNI DETALJI NESREĆE U BOLJEVCIMA: Mladić ukrao auto pa pokosio deku: Nije mu bilo pomoći (FOTO)

 POTRESNI DETALJI NESREĆE U BOLJEVCIMA: Mladić ukrao auto pa pokosio deku: Nije mu bilo pomoći (FOTO)

Foto: profimedia

Mladić star 18 godina, koji je rano jutros sa drugarom ukrao automobil “seat” austrijske registracije, ubrzo je u Boljevcima pregazio i ubio motociklistu Joška T. (84). Mladić je, kako se nezvanično saznaje, pobegao posle udesa, ali je ubrzo uhapšen.

Do sudara je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je “seat” velikom brzinom udario u plavi automobil šabačkih oznaka, a potom i u motocikl koji se kretao kolovoznom trakom.

– Joška mi je brat rođeni, svako jutro ide na pecanje! Taj mali je preticao nekoga i direktno ga udario. Preminuo je na mestu i nije mu bilo pomoći – kaže brat poginulog Joške.

Vozač automobila šabačkih tablica je teško povređen, dok je suvozač iz “seata”, prema rečima očevidaca, takođe povređen u nesreći.

– Joška je bio dobar čovek, miran. Živeo je sa ženom i ćerkom, dok mu je druga ćerka u inostranstvu. Bio je profesionalni vozač i radio je u GSP. Jutros je krenuo na pecanje i vozio je po propisima u svojoj kolovoznoj traci – rekli su očevici, žaleći za komšijom.

Meštani kažu da se nesreće često dešavaju od kada je otvoren put Obrenovac – Boljevci.

– Ljudi ne prate saobraćajne znakove i izlete na put i saobraćajne nesreće su neminovne. To se dešava od 2011! Bilo ih je i ranije, ali je od tada intenzivnije. Mi smo ovde pomalo ogorčeni! Ne mogu da ne izađem i pomognem ako se nešto desi, ali ovo danas… Nisam mogao da pomognem jer je stvarno bilo jezivo. Ne samo ja, nego niko nije mogao. Stvarno jezivo! Jedna kola su se zakucala u autobusko stajalište, a druga su završila u kanalu pre stanice. Čovek je odmah na licu mesta umro. Bilo je strašno! – ispričao je šokirani komšija.

BONUS VIDEO: Stravičan udes na Banovom brdu

Izvor: Blic