POTPUNO NEPREDVIDIV KRAJ “ZADRUGE”! Bivša učesnica otkrila ZABRANJENE DETALJE – Još će se događati kombinacije!

 POTPUNO NEPREDVIDIV KRAJ “ZADRUGE”! Bivša učesnica otkrila ZABRANJENE DETALJE – Još će se događati kombinacije!

M.Đ

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović nastupala je sinoć na gala festivalu “Sabor narodne muzike Srbije 2023“, koji se emituje na RTS-u, a koji prati i ekipa portala Srbija Danas.

Lepa plavuša, vidno promenjenog imidža, stigla je u plišanoj crvenoj haljini na drugo veče ovog festivala i za medije otkrila kako se oseća.

Teodora Bilanović
Foto: Srbija Danas


– Nemam tremu, jedva čekam da izađem na binu! Nastupala jesam kao mala, ali kao velika, ovo je moj prvi festival. Volim našu narodnu muziku, a inače volim festivale. Išla bih na sve, volim taj takmičarski duh – rekla je Teodora.

Milan Janković Čorba
Foto: YouTube/Red TV

Lepa pevačica je ispričala i da je radila na svom mentalnom zdravlju, ali i na fizičkom izgledu. Ona se dotakla i aktuelnih događaja u “Zadruzi”, pa ispričala kako gleda na odnos bivše suparnice Maje Marinković i Zvezdana Slavnića. Podsetimo, Teodoru Bilanović su u Zadruzi zvali “kornjača” zbog toga što je Marinkovićevu njen hod i stav podsećao na tu životinju, a ona i Maja su ušle u sukob nakon što jeMilan Janković Čorba prevario Teodoru sa Marinkovićevom. Detalje nedavnog intervjua portala Srbija Danas sa bivšim zadrugarom pročitajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas

–  Očekivala sam da će biti ovakvo stanje u “Zadruzi”, samo se čekao momenat kad će Maja da uleti! Još će se tu događati kombinacije između Ane i Zvezdana, tek se priprema za kraj. Zvezdan i Ana će završiti zajedno – rekla je Bilanovićeva.

Detalje ovog razgovora pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.