POTPISAN JE UGOVOR: Odlučeno je gde će se EMITOVATI EMISIJA “Nikad nije kasno!” Gledaće se NEDELJOM u 21 čas

 POTPISAN JE UGOVOR: Odlučeno je gde će se EMITOVATI EMISIJA “Nikad nije kasno!” Gledaće se NEDELJOM u 21 čas

Nova sezona popularnog muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” od ove sezone će se emitovati na televiziji Pink!

Ugovor o saradnji potpisan je danas, a pored čelnika Pink televizije Željka Mitrovića i direktora Grand televizije Gorana Šljivića potpisivanju je prisustvovala i voditeljka ovog programa Dragana Katić.

Foto:Elena Srdić

– Prošle nedelje smo potpisali ugovore za “Zvezde Granda”, a danas smo potpisali ugovor i za poslednji projekat za koji mi mislimo da je bitno da pređe na Pink, a to je ‘Nikad nije kasno’. To je takmičarska emisija koja će se emitovati nedeljom u 21 čas i ona je za nas od posebnog značaja – istakao je Mitrović.

– Mi smo zadovoljni uslovima i znamo gde dolazimo – poručio je Goran Šljivić.

– Nakon “Zvezda Granda”, “Praktične žene” i “Specijala”, logično je bilo da se i  “Nikad nije kasno” prodruži našim projektima koji će se emitovati na Pinku. Govorimo o jednoj od najpopularnijih emisija na našim prostorima, koja ce ići  u dobro poznatom terminu, nedeljom od 21h!  – kaze direktor Granda Goran Sljivić. 

Foto:Elena Srdić

Iako nije prisusustvovao samom potpisivanju ugovora, Žika Jakšić poručuje : 

– Nisam iznenađen ovakvim razvojem događaja, jer se to već mesec dana najavljivalo kao mogućnost ukoliko se ne postigne dogovor izmedji TV Prva i SBB. Meni je najvažnije  da to neće ugroziti gledanost emisije i da će se emisija vratiti na već ustaljeni termin nedeljom u 21h na koji je publika naviknuta.

Foto:Elena Srdić

Dakle, pored Zvezda Granda, Grand Specijala i Praktične zene, gledaoci će na Pinku ubuduće gledati i emisiju “Nikad nije kasno”, koja sa emitovanjem, podseticemo, počinje 6. novembra, s početkom u 21h. 

Muzičko takmičenje “Nikad nije kasno” postoji od 2015. godine. 

Autor i producent emisije je Saša Žika Jakšić, voditeljka Dragana Katić, dok se u ulozi stalnog člana žirija pojavljije tekstopisac i kompozitor Saša Milošević Mare.