POTOP U OVOM SRPSKOM GRADU! Nevreme protutnjalo, ostavilo HAOS, ulice pod vodom (VIDEO)

 POTOP U OVOM SRPSKOM GRADU! Nevreme protutnjalo, ostavilo HAOS, ulice pod vodom (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/192_rs

Nevreme koje je danas pogodilo sever zemlje stiglo je i do Kruševca, gde je usled obilnih padavina došlo do poplava. Kako prenose korisnici društvenih mreža, padavine u Kruševcu i okolini su se smirili u toku dana, ali su iza sebe ostavile bujice vode koje su prerasle u poplave.

Instagram stranica “192_rs” podelila je snimak poplava sa Jasičkog puta, kako su prepoznali građani u komentarima. Trenutno nije poznato da li ima povređenih, dok se procenjuje šteta.

Nevreme iz Hrvatske prvo je stiglo u Suboticu, gde se srušio pljusak koji je bio praćen grmljavinom i olujnim vetrom, nakon čega se intenzitet oluje polako pojačao.

Potom se nevreme spustilo do Novog Sada gde su udari vetra bili neverovatno jaki na trenutke, praćeni zavesom kiše koja je otežavala saobraćaj.

Nakon severa Zemlje, oluja praćena obilnim padavinama pogodila je Čačak i Kraljevo, gde su građani preneli da se odjednom namračilo pre nego što se sastavilo nebo sa zemljom. Nevreme je napravilo haos i u Beogradu, gde je snažan pljusak potopio ulice.