POTENCIJALNI SERIJSKI UBICA NA SLOBODI! Žrtve pronašao u striptiz baru, a svi dokazi ukazuju na OVO – POLICIJA NA NOGAMA!

 POTENCIJALNI SERIJSKI UBICA NA SLOBODI! Žrtve pronašao u striptiz baru, a svi dokazi ukazuju na OVO – POLICIJA NA NOGAMA!

Foto: Shutterstock

Vlasti u Meksiku rekle su da tragaju za potencijalnim serijskim ubicom iz Amerike, za kojeg se veruje da je ubio najmanje tri prostitutke preko granice u Tihuani.

Državni tužilac Donje Kalifornije u Meksiku Rikardo Karpio rekao je na konferenciji za medije da se veruje da se osumnjičeni krije negde u San Dijegu u Kaliforniji, i da istražitelji rade sa svojim američkim kolegama kako bi ga pronašli, prenosi NBC San Diego.

– Ako neko preti životima naših sugrađana, naših žena, imaće ozbiljan problem sa našim pravosudnim sistemom. Osumnjičeni je napao ranjive, usamljene žrtve i namamio ih lažima – rekao je Karpio.

Identitet osumnjičenog nije poznat medijima. NBC San Diego, citirajući istražitelje, rekao je da se veruje da je u pitanju američki državljanin, a da je žrtve pronašao u striptiz baru u mestu Zona Norte u području Tihuane. Istražuju se najmanje tri ubistava, prenole lokalni mediji.

Svaka od žrtava pronađena je u hotelskoj sobi, a dokazi sugerišu da je osumnjičeni imao seks sa ženama pre nego što ih je pretukao i ubio.

– Preuzeli smo sve neohodne kacije kako bismo identifikovali sve slučajeve koji su možda povezani sa ovim ubistvima – rekao je on.

On je istakao da će ga vlasti bez sumnje uhvatiti i prebaciti ga nazad u Tihuanu.