POTEGAO NOŽ NA ROĐENO DETE: Zadrugarku otac MLATIO, komšije PRIJAVILE sve – Urlala sam da mi pomognu!

 POTEGAO NOŽ NA ROĐENO DETE: Zadrugarku otac MLATIO, komšije PRIJAVILE sve – Urlala sam da mi pomognu!

Rijaliti učesnica, Ana Spasojević otkrila je Mariji Kulić i zadrugarima kakvo je detinjstvo imala kraj oca koji ju je maltretirao zbog tenisa.

– Ja nemam kontakt sa njim dugo, on je maltretirao moju majku i mene. Ja nikada nisam smela da se družim sa drugom decom, zatvarao me je u sobu, krio me od babe. On nikada nije radio, a moja majka se borila za nas. Znala je baba da mi donese kolače, on sedne i jede ih na moje oči – pričala je Ana.

– On nije u zatvoru, tuga – upitala je Marija.

– Ma nije, on je mene uništavao, prijavljivali su ga komšije jer sam ja vikala da mi pomognu, da me spasu. On je mene tukao od Kragujevca do Jagodine. Tukao me je kao nikoga. Plašila sam se, nisam smela majci da kažem. Tukao me je jer sam loše igrala na treningu. Kaiš, gajtani. On je mene mazao ispred majke, govorio joj je da sam se povredila sama na treninu. Ja sam bila bog i batina u tenisu, a on je sve to uništio. Tukao me je reketom, a onda mi je slomio reket od glavu – rekla je Ana.

– Jesi ti to rekla svojoj majci? – upitala je Marija.

– Ma nisam smela, ja sam zbog njega prestala da trenira. Više pamtim gajtane i kaiš, nož je čovek digao na mene. Nisam smela majci to da kažem – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *