“POSUMNJAO JE DA SAM SE ZALJUBILA!” Milica progovorila o aferi sa oženjenim Mikicom – setila se maminih upozorenja

 “POSUMNJAO JE DA SAM SE ZALJUBILA!” Milica progovorila o aferi sa oženjenim Mikicom – setila se maminih upozorenja

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Marko Đedović je noćas ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica je bila Milica Veselinović.

– Šta se dešava s tvojim odnosom s Bilalom? – upitao je Marko.

– Juče se naljutio jer ga nisam navela dok sam pričala o najlepšim momentma ovde. Ja mu nisam prebacila jer je na moj rođendan poljubio Anu Spasojević. Istina je da je on jedna od lepših stvari koje su mi se desile ovde, ali to ne bih smela da kažem pred svima. Doduše, više se ne opterećujem time s kim je Bilal, ali jedan momenat mi para oči i uši. Ana S. govori da je Bilal ne zanima, a nju zanima možda više nego mene. Matori priča da je Bilal ogovara, a njemu suprotno. Mutava je za stolom, a sa strane igra na tri fronta. Bilal misli da mu je on prijatelj jer mu sve prenosi, ali je zapravo istina totalno drugačija – rekla je Milica.

– Da li Bilal oseća nešto prema nekoj od vas? – upitao je Marko.

Milica Veselinović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 Nas dvoje provodimo dosta vremena zajedno, ali ne kao pre. On je posumnjao da sam se ja zaljubila u nekog, pa mi prilazi – rekla je Milica.

– Na Mikicu sumnja? Je l’ si mu sedela u krilu? – upitao je Marko.

– Nisam sedela, to je glupost. Nas dvoje sad i ne pričamo. Oženjen je čovek, a mama mi je skrenula pažnju na ponašanje, odlučila da je poslušam. On je dosta stariji od mene, a vrlo lako može da ispadne da među nama nečeg ima – rekla je Milica.

– Je l’ si to uradila jer ti je mama rekla? – upitao je Marko.

Milica Veselinović; Marko Đedović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne, ja sam tako odlučila. Kad nešto odlučim, niko ne može da me zaustavi – istakla je Milica.

– Kako komentarišeš odnos koji imaju sad zadrugari prema Ani nakon svega što se desilo? – upitao je Marko.

– Miljan nema kočnicu od momenta kada je Zvezdan otišao. Žao mi je što su otišli Anđela i Zvezdan. Maja mi je plakala jer joj je krivo što je on otišao. Njemu se sve skupilo, bez obzira na sve. To je kap koja je prelila čašu – istakla je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku: