POSLEDNJA REČ PRODUKCIJE – novo PISMO stiglo je u Belu kuću, ni 10 minuta proteklo nije od prethodnog!

 POSLEDNJA REČ PRODUKCIJE – novo PISMO stiglo je u Belu kuću, ni 10 minuta proteklo nije od prethodnog!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Sve je detaljno objašnjeno!

Veliki šef, poslao je pre svega nekoliko minuta prvobitno pismo u kojem je obavestio zadrugare da ih očekuje novi zadatak, te da je neophodno da se raspodele u grupe.

Nije mnogo vremena proteklo, novo zvono se začulo u Beloj kući, što je moglo da zbnači samo jedno, da je pristiglo novo pismo.

Palčica
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Dragi zadrugari, sad kada su stražari saznali kakav će biti njihov zadatak, vreme je da čujete o kakvom je izazovu zapravo reč. Onog trenutka kada stražari obaveste odredjenu grupu da se njihova boja pojavila na ekranu, tih pet zadrugara se moraju dogovoriti ko će od njih petoro tog puta biti izazivač. Ne zaboravite tokom ovih dogovora da svaki izazov ima svoje odredjeno vreme, u koje spada i dogovaranje o tome ko je izazivač. Dakle, nemate mnogo vreme, ili bolje rečeno svaki put ga imate jako malo za odluku. Da pojasnimo, čim stražar vidi da se boja pojavila na ekranu, obaveštava tu grupu, a onda se članovi te grupe brzinom svetlosti moraju dogovoriti ko će biti izazivač. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.