POSLE TRI SATA BIO SPREMAN ZA ŽENIDBU! Bivši zadrugar otkrio detalje VENČANJA sa mladom fitnes instruktorkom!

 POSLE TRI SATA BIO SPREMAN ZA ŽENIDBU! Bivši zadrugar otkrio detalje VENČANJA sa mladom fitnes instruktorkom!


Kaskader i bivši zadrugar Uroš Ćertić se u tajnosti oženio. On je otkrio na svom Instagram profilu i da planira drugo dete, a danas je potvrdio da se venčao u tajnosti.

Večiti neženja, kako su ga mnogi nazivali, kaže da je nakon nepuna dva meseca odlučio da oženi 13 godina mlađu Dejanu, fitnes instruktorku iz Novog Sada.

Uroš Ćertić
Foto:instagram prinrscreen/Uroš Ćertić

Uroš nije želeo da pravi veliku svadbu već je nakon građanskog venčanja posetio jedan restoran u samom centru grada gde su i proslavili.

– Prvog maja smo Dajana i ja stupili u kontakt do šestog smo se već zaljubili. Našli smo se u Novom Sadu i tada smo i započeli vezu. Posle tri sata sam jok rekao da sam spreman da je oženim. Ona me je iznenadila jer mi je objasnila kako je znala čim me je upoznala da ću ja biti njen muž – kaže kaskader.

Uroš Ćertić
Foto:instagram prinrscreen/Uroš Ćertić

– Na mesečnicu, šestog juna sam je verio. Nisam hteo mnogo da čekam i danas smo se venčali. Uradili smo to u krugu porodice nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo uživamo u našoj sreći – otkrio je Uroš za “Informer”.

Bonus video: GOMILA NOVCA U EVRIMA! Zvezdana napali zbog basnoslovne zarade od fanova, a u pitanju je PREVARA!

@srbija_danas GOMILA NOVCA U EVRIMA! Zvezdana napali zbog basnoslovne zarade od fanova, a u pitanju je PREVARA! #zvezdanslavnić #zvezdanzadruga #zvezdaniandjela #zadruga #srbija #srbijatiktok #balkantiktok #srbijadanas ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.