POSLE PORAZA, MILOJEVIĆ NIJE ŠTEDEO REČI: Trener Zvezde UDARIO na svoje igrače – Moraju da preuzmu odgovornost

 POSLE PORAZA, MILOJEVIĆ NIJE ŠTEDEO REČI: Trener Zvezde UDARIO na svoje igrače – Moraju da preuzmu odgovornost

Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je jako nezadovoljan posle poraza od Ferencvaroša (2:1).

Imamo taj sindrom, da ako ne postignemo gol rano da gubimo meč. Sami sebe smo pobedili, jako krupne greške i još neke za koje smo mogli da budemo kažnjeni. Ja ću da preuzmem odgovornost za neke stvari, ali i igrači moraju isto to da urade za stvari na terenu – rekao je Milojević pa potom istakao šta treba ispraviti. 

– Ako ne budemo pravili krupne greške. Imao sam osećaj da su oni više želeli pobedu od nas. A druga stvar je da Evropa ne plaća greške. Ako budemo sve to ispravili možemo da se nadamo pobedi nad Trabzonom – istakao je Milojević. 

Medijima su se obratili i Mirko Ivanić i Stefan Mitrović. 

Jako težak poraz. Ovo je bila prilika da se priljučimo u borbi za prvo mesto. Moramo da izvučemo pouku iz ovoga, ali primili smo dva gola iz naše nepažnje, ipak moramo da se nadamo da možemo da prođemo dalje. Nismo uspeli, boli nas, ali idemo dalje – rekao je Ivanić. 

– Nismo otvorili meč kako smo hteli. Primili smo gol 11 na 10. Drugo poluvreme smo dobro otvorili, imali smo dosta prilike, mislim da smo jeftino primili golove. Imali smo dosta prilika, centaršuteva. Ostala su dva meča i tu moramo da idemo na sve ili ništa. Moramo da uzmemo šest bodova – zaključio je Mitrović.