POSLE OVIH INFORMACIJA MOŽDA BUDE REŠENA MISTERIJA O ANI VOLŠ Odluka federalnih tužioca ostavila sve u čudu

 POSLE OVIH INFORMACIJA MOŽDA BUDE REŠENA MISTERIJA O ANI VOLŠ Odluka federalnih tužioca ostavila sve u čudu

Foto: Instagram/anawalshe/printscreen CBS Boston/Printscreen Glas Amerike VOA

Federalni tužioci su nedavno otkrili i konfiskovali dva bankovna računa koja su povezana sa slučajem falsifikovanja umetnosti u kojima je osumnjičen Brajan Volš, koji je optužen za ove zločine, ali i sa optužbama za ubistvo supruge Ane, suočava se sa ozbiljnim pravnim posledicama.

Ako bude proglašen krivim za ubistvo svoje supruge, Brajan će biti osuđen na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta. Osim optužbi za ubistvo, on se suočava i sa drugim teškim optužbama. Norfolk okružni tužilac, Majkl Morisij, optužio ga je za vođenje lažne policijske istrage i ometanje pravde, kao i za nepravilno prenošenje ljudskog tela.

Brajan je takođe priznao krivicu za različite prevare, uključujući prevaru putem telekomunikacija, prekogranični transfer radi prevare, posedovanje falsifikovane robe i nezakonite novčane transakcije. Sve ove optužbe predstavljaju ozbiljne prekršaje zakona.

U novom razvoju slučaja, federalni tužioci su podneli zahtev sudiji za konfiskaciju novca sa dva novootkrivena bankovna računa. Ovaj novac će se dodati na prethodni nalog oduzimanja koji je već odobren. Brajan je već bio dužan da preda 225.000 dolara gotovine i originalne slike umetnika Endija Vorhola.

Detalji o novim računima i tačnom iznosu novca koji se nalazi na njima nisu objavljeni, ali federalni tužioci veruju da ova sredstva treba da budu deo ukupne sume koja je predmet oduzimanja u okviru ovog slučaja. To ukazuje na to da su federalni organi sigurni u to da je Brajan koristio ove račune za nezakonite svrhe i da bi novac na tim računima trebalo da bude deo kazne i nadoknade štete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *