POSLE DUGOGODIŠNJE SARADNJE POČELA JE DA IH PROVERAVA! Stanari Ane Volš prisustvovali njenom nervnom slomu: “To nije bilo normalno!”

 POSLE DUGOGODIŠNJE SARADNJE POČELA JE DA IH PROVERAVA! Stanari Ane Volš prisustvovali njenom nervnom slomu: “To nije bilo normalno!”

Foto: Facebook/Printscreen/CBS Boston/Printscreen

Bivši stanari Ane i Brajana Volša su se oglasili prvi put nakon što je suprug ove Beograđanke optužen za njeno ubistvo! Između ostalog, bračni par Mandi i Majk Silva, su otkrili da su se neposredno pred Anin nestanak žučno posvađali sa Volšovima i da su tada videli “potpuno drugačiju Anu”.

Mandi i Majk Silva su obelodanili da su im Volšovi obećali da će kuću koju su im izdavali pune četiri godine moći uskoro da otkupe od njih. Majk Silva, izvođač radova, rekao je da je osam godina radio na šest imanja Ane i njenog supruga Brajana u Masačusetsu, ali da su uoči Nove godine imali svađu sa Volšovima.

– Izgledao je sasvim normalno. Uvek je bio uposlen, pratio je berzu. Mislili smo da je on investitor – rekla je Mandi Silva za američke medije o 47-godišnjem Brajanu Volšu. – Međutim, kuća koju su nam izdavali je trebalo da postane naša, bar su nam tako obećali.  Ali posle žučnog razgovora koji smo imali sa njima 29. decembra kada smo saznali da su našu kuću zapravo prodali. Bilo je jasno da je dogovor propao. Ana nam je tada rekla da mora da proveri našu prošlost kao i kreditnu sposobnost. Sada sa ove tačke gledišta, bilo je očigledano da se nešto dešava.

Majk i Medi su pak otkrili jednu vrlo interesantnu stvar koju su primetili tokom poslednjeg razgovora. 

– Znate Kejt Midlton, Megan Markl ili kraljicu? Predstavljate se i ponašate veoma profesionalno, to je bila Ana – rekla je Mandi o menadžerki nekretninama i majci troje dece. – Ali kada smo udari kontru i rekli: ‘Ne, ne možete nam to učiniti’, bilo je kao da gledamo Britni Spirs kako se doživljava nervni slom kada je Džastin Timberlejk raskinuo s njom. To nije bilo normalno.”

Ipak da bi “zakopali ratne sekire“, Majk je poslao poruku Ani i Brajanu u novogodišnjoj noći kako bi im čestitao Novu godinu, ali se sa Brajanom nije čuo sve do 2. januara.

– Poslao mi je poruku: – Izvinite zbog kašnjenja. Izgubio sam telefon i moj sin ga je upravo pronašao – priseća se on. – Šokiran sam što nije rekao: – Izvinite zbog kašnjenja. Moja žena je nestala. Jeste li se čuli sa njom? ili tako nešto.

Mandi i njen suprug Majk bili su podstanari Brajana i Ane Volš i poznavali su ih godinama pre nego što je Ana nestala.

 Ana je gledala na Brajana kao na neku devojčicu. Rekla mi je da kada njega nešto zaboli, odmah je drama u kući – rekao je Majkl.

Bez obzira na sve nesuglasice koje su imali, bračni par Silva kažu da su bili iznenađeni kada su saznali za optužbe protiv Brajana, uključujući navode da je pretraživao internet kako bi pronašao najbolje načine da raskomada telo, kako da očisti krv i da li neko može biti optužen bez tela.

– To vas zaista tera da se zapitate, kao vau, u njemu su zapravo dve različite osobe – rekla je Mandi. – Osvrnete se na ta sećanja i pitate se, zašto nismo čitali između redova i da li smo mogli nešto da primetimo, a nismo.

Sve vesti o nestaloj Srpkinji Ani Volš čitajte OVDE.

Pročitaj još