POSLE DRAGOVIĆA: Stanković zatražio i SRPSKOG GOLMANA! Ima vezu da ga dovede i NEĆE ODUSTATI

 POSLE DRAGOVIĆA: Stanković zatražio i SRPSKOG GOLMANA! Ima vezu da ga dovede i NEĆE ODUSTATI

Foto: MN Press

Sampdorija za sada nije uspela da privoli Aleksandra Dragovića i omekša Crvenu zvezdu, pa je pred transferom štoper Bram Nojtink iz Udineza. Napad je ojačan Semom Lamersom, a prema informacijama transfer gurua Đanluke di Marcija, trener Dejan Stanković želi da na Luiđi Feraris dovede i golmana. Ni manje ni više nego njegovog sina Filipa.

Stanković je izrazio želju da mu se u Đenovi pridruži mladi reprezentativac Srbije i član Intera na pozajmici u Volendamu.

Filip Stanković

Posle staža u Interovoj omladinskoj školi Filip Stanković je trenirao sa prvim timom, bio čak i na klupi nekoliko utakmica, ali ga je milanski klub pozajmio u Holandiju kako bi sticao iskustvo. Srpski golman je imao prilično dobrih 18 meseci u Volendamu. Doprineo je povratku pomenutog kluba u Erediviziju, dok je prethodne jeseni na 14 mečeva primio čak 39 golova. I pored toga ostavio je vrlo dobar utisak, posebno što brani za jedan od najslabijih članova holandske elite. 

Za godinu i po u Holandiji momak rođen 2002. godine je mnogo napredovao, pa Inter, bar trenutno, nije raspoložen da ga pusti u Sampdoriju. Ljudi iz milanskog kluba smatraju da bi se Filip Stanković bolje razvijao u slučaju da ostane u Volendamu.

Svakako, Dejan Stanković ima odlične veze u Interu i ne želi da se preda bez borbe.