PORODIČNA TRAGEDIJA KAKVA SE NA PAMTI Otac sahranio ćerku (23), pa preminuo nekoliko sati nakon pokopa

 PORODIČNA TRAGEDIJA KAKVA SE NA PAMTI Otac sahranio ćerku (23), pa preminuo nekoliko sati nakon pokopa

Foto: Shutterstock/Printscreen

Porodica je ostala razorena nakon što je otac pronađen mrtav samo nekoliko sati nakon što je održana sahrana njegovoj ćerki koja je pala sa balkona noćnog kluba.

Kejti Devenport (23) skočila je sa požarnih stepenica u noćnom klubu Hej Amigos u Sautportu, nakon što se umešala u “svađu” sa kolegama sa posla tokom noćnog izlaska, pokazala je juče istraga.

Pripadnik obezbeđenja u klubu bio je svedok njenog kobnog skoka, nakon što se zaputio u rutinsku proveru.

Kejti je pretrpela je traumatske povrede mozga i podvrgnuta je operaciji mozga u Volton centru pre nego što je umrla 13 dana kasnije, sa svojim dečkom Najlom pored nje, prenosi liverpoolecho.co.uk.

U dirljivoj izjavi njene sestre, u ime porodice i njenog dečka Najla, rekla je:

– Ne mogu ni da počnem da opišem bol i bol kroz koju smo prošli otkako smo izgubili našu prelepu Kejti. Bila je najlepša, najduhovitija devojka sa najzaraznijim smehom.

– Kejti se godinama borila sa svojim mentalnim zdravljem, ali je uz pomoć i podršku svog partnera Niall je stigla do mesta u svom životu gde je bila samouverena, otvorena i volela je život. Nedavno je položila vozački ispit, uštedela za hipoteku, rezervisala odmor i dobila drugi posao u zdravstvu – posao koji je obožavala da radi. Radila je izuzetno naporno, bila je motivisana i odlučna da uštedi što više novca kako bi živela srećnim i pristojnim životom.

– Mesecima i mesecima sam sedela i pokušavala da shvatim šta se dešavalo u kobnoj noći. Od svega frustrirajućeg, uticaj koji je ovo imalo na našu porodicu je bio razarajući. Ne samo što smo izgubili Kejti, već smo izgubili i njenog oca nekoliko nedelja kasnije nakon što je dobio epileptični napad u noći njene sahrane i nažalost preminuo.

– Bila sam na požarnim stepenicama noćnog kluba, razgovarala sam sa osobljem koje je radilo te noći i takođe razgovarala sa ljudima sa kojima je bila napolju.

Kejtina sahrana održana je na groblju i krematorijumu Zapadnog Lankašira, mesec dana nakon njene smrti, a njen otac dobio je epileptični napad samo par sati nakon što je sahranio ćerku.