PORODICA STREPI, SVE VREME SU PORED DUNAVA: Oglasila se sestra nestale devojke, ispitan mladić koji je, navodno, video Ivu

 PORODICA STREPI, SVE VREME SU PORED DUNAVA: Oglasila se sestra nestale devojke, ispitan mladić koji je, navodno, video Ivu

Foto: Facebook/Printscreen

Martina, sestra  nestale Novosađanke Ive Balog (27), za kojom porodica i dalje traga, rekla je za Telegraf.rs da je potraga još uvek u toku i da su oni pored Dunava već dva dana čekajući nove informacije.

Dodaje da je i momak koji je navodno video Ivu u Partizankoj ulici ispitan, ali da oni nisu obavešteni o tome šta je on rekao niti da li postoje neki novi tragovi.

– Aktivirani su dronovi, ljudi koji su voljni da pomognu, ali pretraga za sada ne daje rezultate – rekla je Martina, sestra nestale Ive.

Uskoro bi na lice mesta trebalo da izađe i Gorska služba spavasavanja, a porodica je stupila u kontakt i sa pripadnicima Civilne zaštite koji su spremni da pruže dodatnu pomoć.

Martina kaže da su u očaju čak kontaktirali i astrologa kako bi i na taj način probali da dođu do informacija o Ivi. Ona kaže da sve još uvek praktično tačka u mestu, ali da ne gube nadu i apeluju na sve koji imaju dronove i čamce da im pruže pomoć.

Prethodno su se u medijima oglasili i majka i brat. Svi su oni sada na mestu gde je Iva nestala i nadaju se najboljem.

Podsećamo, novosadskoj policiji je 26. avgusta prijavljeno da je Iva Balog nestala oko četiri sata na Oficirskoj plaži sa sremske strane Dunava. Porodica moli sugrađene, poznanike i prijatelje da im pomognu u potrazi.

Prema informacijama koje je Ivina sestra podelila na društvenim mrežama, ona je poslednji put viđena da se kupa u reci na Oficircu, i da joj se posle toga gubi svaki trag.

Ivina sestra Martina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Ivi da odmah jave na njen broj telefona 069/733-473 ili na broj telefona policije 192.