PORODICA SE OKUPILA NA GROBLJU: 6 meseci od smrti Vidoja – Majka JEDVA došla do parcele, Nikoline NEMA!

 PORODICA SE OKUPILA NA GROBLJU: 6 meseci od smrti Vidoja – Majka JEDVA došla do parcele, Nikoline NEMA!

Foto: Srbija Danas

Danas se navršava punih šest meseci otkako je iznenada preminuo istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović. 

Pomen povodom polugodišnjice održava se na Novom groblju, a prva je stigla njegova majka Marija, koju su dovezli automobilom do same parcele.

Foto: E – stock/ Časlav Vukojičić

Njegova majka otežano hoda, a nesrećna žena nije mogla da zaustavi suze čim se približila večnoj kući svog sina. Na polugodišnji pomen došla je najuža porodica i prijatelji, ali od voditeljke Nikoline Pišek za sada nema ni traga. 

Na pomenu se pojavio i Vidojev otac Miša Grof, koji je došao u društvu nepoznate ženske osobe i Vidojeve prve supruge Lane i njihove ćerke. 

Podsetimo, Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti i životni saputnik voditeljke Nikoline Pišek, iznenada je preminuo u 44. godini i sahranjen je 12. maja. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

vidoje ristović
Foto: Instagram printscreen/vidojeristovic

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka “hemija”. Svoju vezu su obelodanili u septembru 2012. godine kada su ih paparaci „ulovili“ na jednom beogradskom splavu.