“PORODICA KARIĆ ME JE BLOKIRALA SVUDA!” Jovana Ljubisavljević progovorila o DETALJIMA RASKIDA sa Stefanom

 “PORODICA KARIĆ ME JE BLOKIRALA SVUDA!” Jovana Ljubisavljević progovorila o DETALJIMA RASKIDA sa Stefanom

Nova sezona emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas je zvanično otvorena, a kako to inače i biva, ugostile smo najšokantnije goste, među kojim je i Jovana Ljubisavljević, bivša devojka Stefana Karića, bivša zadrugarka, a aktuelna voditeljka emisije “Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević”.

Jovana nam je otkrila sve detalje raskida sa Stefanom Karićem, kao i da on nije bio prisutan kada je ona napuštala vilu Karića:

– Bilo je jako emotivno. Ja sam Osmana gledala kao svog drugog oca. Kad bih nešto videla što ne treba na televiziji, on me je osećao kao ćerku, prišao bi mi, pričali bismo – rekla je Jovana u emisiji “Između dve vatre”, pa dodala:

– Stefan je bio van zemlje kada sam iznosila stvari, tako da nije bio prosutan – rekla je Ljubisavljevićeva, pa šokirala priznanjem da ju je cela porodica Karić blokirala, tačnije da je njen broj telefona blokiran kod svih članova porodice Karić.

– Blokirana sam svima. Mislim da su burno reagovali, svakako verovatno ne bismo bili u kontaktu, posle svega, ali preterano je, prenapumana je priča – dodala je misica.

Jovana nam je otkrila i kako se nosi sa komentarima da je sa Stefanom bila zbog “bazena”, “Rolexa” i ostalih materijalnih stvari.

Pored toga, Ljubisavljevićeva nam je otkrila i zašto je živela kod Stefanove porodice dok je on bio u rijalitiju, s obzirom da su je bombardovali komentarima da “ima svoju kuću”, te da nije potrebno da boravi kod njih dok je on u rijalitiju.

Šta nam je sve do detalja ispričala kao i DA LI I DALJE VOLI STEFANA KARIĆA pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO – Elektra Elit otkrila da je bila sa VOJSKOM MOMAKA: Progovorila o svom POLU “Ja sam MAMA IGRE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *