Pomoć neutešnom Futi stiže prvo od Karleuše! Nakon Laćine smrti obratila se Jelena… BOLNO i POTRESNO!

 Pomoć neutešnom Futi stiže prvo od Karleuše! Nakon Laćine smrti obratila se Jelena… BOLNO i POTRESNO!

Foto: Youtube Printscreen/Kurir/Srbija danas

Pop pevačica Jelena Karleuša, poznata je po emotivnosti i tome da voli pružati pomoć svakome ko je u nevolji. Vidno je pogodila smrt njenog saradnika Milana Radulovića Laće, pokojnog sina Marine Tucaković sa kojom je izgradila gotovo celu svoju muzičku karijeru.

I sama je prošla kroz jako težak životni period, kada je ostala bez najveće podrške u životu, te ne čudi zašto je odlučila da pruži pomoć Aleksandru Raduloviću Futi.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Kako mediji saznaju, Karleuša je odmah nakon saznanja vesti o tragičnoj smrti mladog autora, kontaktirala Futu i ponudila mu svaku vrstu pomoći, u ovom najtežem životnom periodu koji ga je zadesio.

– Jelena je sve oprostila Laći odmah nakon teških reči koje joj je on uputio na Tviteru. Sve što je tada bila napisala, napisala je kako bi se odbranila od njegovih uvredaNije joj bilo jasno ni zašto ju je bez povoda izvređao u porukama i objavio tekst njene neobjavljene pesme, koju će ipak izdati i posvetiti njemu. Ipak, kad je Laća shvatio da je preterao, izvinio joj se i to iz Izraela, što je ona prihvatila. Trebalo je i da se vide po njegovom povratku u Beogradali se to, nažalost nikada neće desiti jer ga je smrt u tome pretekla. Kada je čula za tragediju, JK se iskreno potresla i šokiralaa nakon što mu je uputila dirljivu poruku na Instagramu, odmah je kontaktirala i sa Futom – završava izvor blizak pevačici.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

– Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od “krvavih suza” (naziv poslednje pesme koju si za mene napisao), od nesreće tuge i bola. Sve sam ja razumela i sve opraštala, a tvoju poslednju poruku ću čuvati – napisala je Jelena.

– Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovan sin svoje majke. Talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju – napisala je JK i objavila Laćinu poruku kojom joj je uputio izvinjenje.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas