“POMIRIĆU CECU I JECU!” Jovana Jeremić otkrila ROĐENDANSKU ŽELJU – Postaje član ŽIRIJA “Zvezda Granda”?!

 “POMIRIĆU CECU I JECU!” Jovana Jeremić otkrila ROĐENDANSKU ŽELJU – Postaje član ŽIRIJA “Zvezda Granda”?!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Poznata voditeljka Jovana Jeremić danas je proslavila svoj 32. rođendan. Tim povodom ona je okupila članove porodice, veliki krug prijatelja, kao i pripadnike sedme sile.

Kao i uvek, tako i ovaj put, voditeljka je fascinirala sve izgledom. Ona je obukla kratku belu haljinu sa perjem, a stajling je upotpunila zelenim cipelama. Veliku pažnju javnosti izaizvala je maska koju je nosila na licu. 

– Sada se pitate zašto držim ovu masku. Od sada ću je držati stalno, zato što mislim da sam se bezrezervno u prošlosti davala i kad je trebalo i kad nije. I skinuće je samo oni koji vrede najviše. Oni koji su dovoljno skupi da shvate kolika je vrednost ove žene, koji mogu da prodru do mog lica, oni kojima ja to budem dopustila da dođu do prave srži, do prave Jovane Jeremić. Ono što bih volela i vama da poručim jeste da će moje ponašanje u javnosti od ovog momenta biće drugačije. U smislu da o privatnom životu nikada neću govoriti u javnosti, to je zatvorena knjiga za sve. Možda će neki od vas uspeti da otvore jednu ili dve strane, ali celu knjigu ću znati samo ja. Ništa se ne menja za moj posao – rekla je voditeljka.

 

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Jovana je pripadnicima sedme sile otkrila takođe šta je poželela za svoj rođendan. 

– Moja rođendanska želja je da, pored jutarnjeg programa, dobijem i prvu funkciju u mom životu. Nadam se da će biti uslišena. Da budem stalni član žirija Zvezda Granda. Fali im jedna Jovana Jeremić. Posle Karleuše, oni nemaju nikoga ko može da ih razdrma, postali isti, jednolični. Njima fali šou majstor, da razmrda taj žiri. Pored mene, treba da vrate Zoricu Brunclik i Acu Lukasa. I naravno Jelenu Karleušu. Bez obzira šta ko misli. Ja ću da pomirim Cecu i Jecu – kroz smeh dodaje ona.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *