POMIRENJE DECENIJE: Jelena Karleuša ponovo u ljubavi! Sve je objavljeno JAVNO, stigla čak i poruka!

 POMIRENJE DECENIJE: Jelena Karleuša ponovo u ljubavi! Sve je objavljeno JAVNO, stigla čak i poruka!

Foto: Youtube Printscreen/K1 televizija

Jelena Karleuša jedna je od najvećih zvezda na našim prostorima, a ono što se uvek vezuje uz njeno ime, jeste to što Jelena o svemu govori bez dlake na jeziku. 

Karleuša gotovo redovno vodi ratove sa svojim koleginicama, a ubedljivo najupečatljiviji sukob je svakako onaj sa Svetlanom Ražnatović Cecom, sa kojom se sudi već godinama. 

Nešto manje zapažen, ali takođe veoma medijski ispraćen, svakako je bio Jelenin sukob sa Sekom Aleksić, a nakon nekoliko godina prozivanja i izgovorenih uvreda, pevačice su se pomirile, te su ponovo u ljubavi. 

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Jelena je čak nedavno na svom Instagramu objavila poklon koji je dobila od Seke, sa sve porukom: 

– Hvala dragoj Seki na poklonima iz njihove nove ‘Stage’ kolekcije! I jako mi se sviđa simbolika broja 555. Živimo u matrixu životnih brojeva, puteva, ljudi… rođeni da budemo slobodni i srećni – napisala je Jelena i “tagovala” Seku, a ona je sada pohvale uzvratila na svoj način. 

Aleksićeva je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedno od pitanja odnosilo se na potencijalnu saradnju sa Karleušom. 

Seka-Aleksić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Što da ne! – odgovorila je kratko, ali vrlo jasno Seka. 

Karleuša se još uvek nije oglašavala ovim povodom, a da li će doći do saradnje dve velike zvezde, ostaje da ispratimo. 

Podsetimo, sukob Aleksićeve i Karleuše je počeo pre više od pet godina, kada Jelena nije izdržala, već je javno komentarisala koleginicu, njeno potenciranje vere, ali i nekoliko pokušaja da zatrudni, što su još tada mnogi osudili. 

– Da li i vi čitate sa posebnim zanimanjem ovo ludilo koje izjavljuje Seka Aleksić o svecima, Bogu i trudnoći? Paganium tremens uber seljačius – napisala je svojevremeno Jelena na Tviteru.