POLICIJA ZAUSTAVILA INDI, napravila je OZBILJAN PROBLEM?! Pevačici sledi OŠTRA KAZNA zbog kršenja zakona

 POLICIJA ZAUSTAVILA INDI, napravila je OZBILJAN PROBLEM?! Pevačici sledi OŠTRA KAZNA zbog kršenja zakona

Foto: SrbijaDanas/Saša Džambić/Youtube printscreen/ Novo jutro

Pevačicu, Indiru Aradinović Indi, jutros je navodno zaustavila saobraćajna policija i napisala joj prekršajnu prijavu jer je vozila bez vozačke dozvole, koja joj je oduzeta pre nekoliko dana.

Kako “Kurir” prenosi, pevačica je zaustavljena na Karaburmi, gde inače živi u “alfa romeu”. Protiv nje je navodno napisana prekršajna prijava. Prema pisanju domaćih medija, njoj je prethodno vozačka dozvola bila oduzeta na tri meseca.

Oštra kazna za Indi zbog ovog prekršaja

Kako u zakonu republike Srbije piše, za delo koje je počinila, predviđena je kazna od 15 dana zatvora ili kazna u novčanom iznosu od 100.000 do 120.000 dinara, kao i 14 kaznenih poena, uz zabranu upravljanja vozilom u periodu od osam meseci.

Indi Aradinović
Foto: TV Pink printscreen

Podsetimo, prošle nedelje izbio je veliki skandal kada se u medijima pojavio snimak tuče sestara Indi i Edite Aradinović.

– Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve – rekla je Indi.