POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR U TUŠ-KABINI! Mladoženja uhapšen nedugo nakon venčanja, snimci sa nadzornih kamera doneli zapanjujuću istinu

 POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR U TUŠ-KABINI! Mladoženja uhapšen nedugo nakon venčanja, snimci sa nadzornih kamera doneli zapanjujuću istinu

Sudska dokumenta otkrila su nove informacije o čoveku koji je priznao da je ubio svoju tek venčanu ženu u njihovoj kući u Teksasu.

Džared Džejms Dikas (21) optužen je zbog ubistva svoje 21-godišnje supruge Endži Dijaz, sa kojom se venčao u oktobru 2022. Prema kancelariji šerifa okruga Voler, policija je došla u kuću u gradu Magnolija na poziv članova porodice. Policija je pozvana u kuću oko 16.30 popodne, a kad su došli zatekli su beživotno telo u manjoj kući, iza doma Dikasovih roditelja, kako je rekao šerif Troj Gidri.

Ubistvo se dogodilo 11. januara, a Khou.com navodi da je telo bilo obezglavljeno. Prema sudskim dokumentima, Endži je nađena na podu pored kreveta sa više ubodnih rana u leđima, dok se “pod tušem nalazilo ono što je izgledalo kao glava žrtve“, preneo je Fox26houston.com.  

Khou.com navodi da snimci nadzorne kamere iz prodavnice u kojoj je žena radila pokazuju Dikasa kako staje na parking oko 11.40 ujutro na dan kad je Endži nađena mrtva. Ušao je u radnju, uzeo pivo i otišao bez plaćanja, pokazuje snimak. Deluje da je na parkingu otvorio pivo, uzeo gutljaj i odvezao se.

Šerif je rekao da je Dikasov otac odmah pozvao policiju čim je pronašao žrtvu.

– Osumnjičeni se obratio roditeljima i kad su videli da nešto ne odgovara ušli su u kuću u kojoj su živeli i pronašli to što su pronašli – rekao je Gidri.

Kad je suprug odveden u šerifovu kancelariju radi izjave, priznao je zločin, rekli su zvaničnici. Gidri je rekao da dokazi pokazuju da je za ubistvo upotrebio kuhinjski nož i da se “sve dogodilo na imanju”.

Dikasu je u petak određena kaucija na 500.000 dolara. Motiv ubistva još nije poznat, prenosi Fox26houston.com.