POLICIJA ZATEKLA BIZARNE SCENE NA ČUKARICI: Lopov povredio ženu prilikom pljačke, pa umro u dvorištu kuće

 POLICIJA ZATEKLA BIZARNE SCENE NA ČUKARICI: Lopov povredio ženu prilikom pljačke, pa umro u dvorištu kuće

Foto: Shutterstock

Muškarac star 39 godina preminuo je tokom pljačke pre dva dana u naselju Čukarica. Tom prilikom, policija je na licu mesta zatekla bizarne i jezive detalje.

Sve se odigralo 6. avgusta oko 02.30 časova, kada je policija primila poziv od žene koja je tražila pomoć. Odmah po dobijanju poziva, patrola policije je momentalno reagovala, te je na adresi zatečena žena koja je prijavila zločin sa tragovima krvi na licu, kao i muškarac (39) sa tragovima krvi i rasekotinama na rukama.

Bio agresivan, ranio i ženu i sebe

Prema navodima, on je po ponašanju i izgledu odavao utisak da je drogiran, a takođe je bio i agresivan, sa tragovima krvi i posekotinama na ruci. Ustanovljeno je da je nasilno lupao na vrata kuće nesrećne žene i razbio staklo na vratima. Tom prilikom je povređena vlasnica kuće ali i provalnik koji se samopovredio.

Iako povređena, žrtva je uspela da pobegne iz svoje kuće i pozove policiju. Provalnik je ipak ušao u kuću i izvršio premetačinu. Po dolasku patrole policije, lopov je zatečen u dvorištu.

Vidno drogiran napao je patrolu. Brzo je uhapšen. Na lice mesta izašla je ekipa Hitne pomoći, a tokom pregleda nasilnom lopovu je pozlilo. Pokušana je reanimacija, ali je na kraju konstatovana smrt.