POLICIJA ISTRAŽUJE NOVI BIZARAN TREND NA TIKTOKU: Ovo ni u snu ne biste želeli da vam se dogodi, a kamoli na javi

 POLICIJA ISTRAŽUJE NOVI BIZARAN TREND NA TIKTOKU: Ovo ni u snu ne biste želeli da vam se dogodi, a kamoli na javi

Foto: Profimedia

Na TikToku se može videti novi trend u kome mladi ljudi nasumice upadaju u tuđe domove.

Iz policije su potvrdili da su pokrenuli istragu nakon što se pojavio snimak grupe mladića kako nepozvani ulaze u tuđu kuću. Iako su izbrisali snimak ubrzo nakon što su ga postavili na Tiktoku, video je veoma brzo postao viralan i mnogi su pokušali da oponašaju ovo. 

U saopštenju za medije iz policije su potvrdili da su “svesni snimka koji kruži na društvenim mrežama”, ali da nisu dobili nijednu prijavu vezanu za sve ovo.

– Sporovodimo istragu kako bismo utvrdili lokaciju i učenike incidenta – navedeno je u saopštenju policije.

– Želimo da razgovaramo sa svima koji nam mogu pružiti neku informaciju.

Na snimku, neimenovani TikToker snima prvo sebe, a zatim i svoja dva prijatelja, najavljujući da planiraju da nenajavljeni uđu u tuđu kuću. Njih trojica zatim ulaze kroz zadnja vrata kuće za koju se veruje da se nalazi u Londonu.

Oni ignorišu ženu koja iz prednjeg dvorišta traži da se predstave i, zatim, poziva supruga da izađe na zadnja vrata. Čovek odlazi na sprat i ostavlja dete dole, dok tri momka nastavljaju da vršljaju kućom. Istražuju sobe, a jedan od njih čak i legne na kauč.

Izlaze tek kada im vlasnik kuće kaže da imaju decu, koja se mogu i čuti na snimku. Na društvenim mrežama mnogi su osudili ovakav postupak.

Snimak se pojavio samo dan nakon što je jedna američka država zabranila TikTok na svojoj teritoriji. Montana je zaopštila da će postati prva država koja će zabraniti ovu aplikaciju u vlasništvu kineske kompanije.

Očekuje se da će se TikTok obratiti sudu kako bi pokušao da spreči zabranu.