POLICIJA “ČEŠLJA” OVO MESTO U POTRAZI ZA KOLEGOM Ubica iz Priboja 24 sata u bekstvu, ovo su najnoviji detalji iz istrage

 POLICIJA “ČEŠLJA” OVO MESTO U POTRAZI ZA KOLEGOM Ubica iz Priboja 24 sata u bekstvu, ovo su najnoviji detalji iz istrage

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Društvene mreže

Policajac (28) osumnjičen za ubistvo mladića (35) u kafiću u Priboju i dalje se nalazi u bekstvu, a policija “češlja” ovo mesto jer imaju saznanja da se njihov kolega krije na ovoj teritoriji.

Kako se saznaje, policija je privela trojicu mladića za koje se sumnja da su pomagali u zločinu, a kako se sumnja policajac je usmrtio muškarca metalnim bokserom.

Obdukcija ubijenog danas će biti gotova.

Sahrana će biti održana u utorak 23. maja 2023.

Iza ubijenog su ostale dve sestre, sestričine, stričevi, ujaci, tetke i ostala rodbina. Oba roditelja su ranije preminula.

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, muškarac se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao policajac sa kolegom.

Foto: Društvene mreže

– Nakon kraće svađe, on je nasrnuo na muškarca i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: “Ubio ga je, ubio ga je”. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt – kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Kako su naveli očevici, tragično nastradali muškarac provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao policajac koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara i to sa metalnim boksom. U trenutku kada se muškarac okrenuo i hteo da se udalji, policajac je tada nasrnuo na njega. Od udaraca zadobijenih muškarac je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

– Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je ovaj prišao žrtvi, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Muškarac je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića – isprčao je jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Kako se saznaje, osumnjičeni je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Kamere

Lokal ima sigurnosne kamere koje će pomoći u rešavanju ovog slučaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *