POLICAJKA (26) DOBILA OTKAZ NAKON ORGIJA SA KOLEGAMA U STANICI! Sad je rešila da progovori: Bila sam očajna (FOTO)

 POLICAJKA (26) DOBILA OTKAZ NAKON ORGIJA SA KOLEGAMA U STANICI! Sad je rešila da progovori: Bila sam očajna (FOTO)

Foto: La Vergne Police Department

Policajka iz Tenesija koja je otpuštena zbog intimnog odnosa s više policajaca dok je bila na dužnosti, rekla je istražiteljima da je “pukla” dok je prolazila kroz težak razvod, što je na kraju dovelo do afera s brojnim muškim kolegama koji bi, kako kaže, “zabili onu stvar u bilo šta”.

26-godišnja Megan Hol objasnila je kako su se stvari izmakle kontroli, a sada je objavljen transkript intervjua.

– Moj muž i ja smo tada bili na ivici razvoda i ja sam pukla, to je onda jednostavno izmaklo kontroli. Bila sam glupa, bila sam očajna, a momci su momci i oni bi gurnuli onu stvar u bilo šta – stoji u transkriptu, prenosi NY Post.

Hol je takođe obavila tri razgovora s šefom odeljenja ljudskih resursa Andruom Patonom. U jednom delu transkripta koji se sastoji od 61 stranice, Hol je priznala da je praktikovala oralni odnos s kolegom Levisom Pavelom u policijskoj stanici. Dodala je i da je njihova afera uključivala “puno odnosa” i da je bila izazvana problemima u njezinom braku.

Ali, odnos im je postao toksičan nakon što je pokušala da prekine sa Pavelom. Rekla je da je počeo da joj preti da će se ubiti kao i da je planirao da popije celu bocu viskija i da se zatim slupa automobilom.

– To je zbog tebe, ti si mi to učinila, povredila si me – navodno joj je to Pavel govorio nakon što je odlučila da prekine odnos s njim.

Na kraju su okončali svoju aferu nakon što mu je priznala da je bila u intimnoj vezi s nekim drugim. Tokom intervjua takođe je priznala da je imala odnos s kolegom Larijem Holadajem kao i da je učestvovala u odnosu u troje s kolegom Patrikom Magliokom i njegovom suprugom. Navodno je s više policajaca izmenjivala i eksplicitne fotografije.

Foto: Facebook

Detaljno je opisala i kako je pokušala da svog supruga uvede u odnos s Magliokom i njegovom suprugom, ali taj je plan, na njenu žalost, propao.

– Mags je bio pored nas, na kauču, i rekao je – “ako svi počnete da se ljubite, možda će nam se i Jed, moj muž, pridružiti”. Ali kad smo počeli da se ljubimo, Jed je rekao “ne” – prepričala je Hal.

Takođe se prisetila kako je pokušala da uvuče supruga u još jedan intimni odnos s drugim parom, Tajom MekGovanom i njegovom suprugom. MekGovan je takođe otpušten zbog afere s Hol.

– Taj je pokušao da nagovori Jeda da učestvuje. Igrali smo Uno na skidanje i onda je MekGovanova žena izašla na terasu s Jedom, a ja i Taj smo se malo ljubili i to je bilo to – objasnila je otpuštena policajka i otkrila da je MekGovan imao fetiš na stopala pa mu je slala fotografije svojih.

Uprkos tome što su otkrivene njene brojne afere s kolegama iz policijske stanice, Hol je priznala da su ona i suprug odlučili da ostanu zajedno i da planiraju da krenu na terapiju za parove.

– Nije bilo lako, ali uh, drago mi je da sam mu rekla sve – zaključuje Hol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *