POLICAJAC-UBICA DEPORTOVAN U SRBIJU Brutalno pretukao muškarca u Priboju – ovo su detalji

 POLICAJAC-UBICA DEPORTOVAN U SRBIJU Brutalno pretukao muškarca u Priboju – ovo su detalji

Foto: Shutterstock/Drustvene mreze

Policajac (28) od protekle srede nalazi su pritvoru u Okružnom zatvoru u Užicu, nakon što je deportovan iz Republike Srpske.

Podsetimo, u drugoj polovini maja ove godine, policajac je brutalno pretukao mladića u jednom kafiću u svom rodnom gradu Priboju. On je brutalno udarao nesrećnog mladića koji od zadobijenih povreda preminuo.

Mladić je nakon ubistva pobegao u Bosnu i Hercegovinu, gde je ilegalno ušao uz pomoć svojih pomagača. Njega su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnju kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske locirali i uhapsili 26. maja, pet dana nakon ubistva, u Trebinju.

Kako se ispostavilo, kobne večeri dvojica mladića bili su u izlasku, nezavisno jedan od drugog. U jednom momentu došlo je do verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički obračun, policajac je tada muškarca udario nekoliko puta pesnicom u glavu, a ovaj je ostao bez svesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *