“POKUŠAO JE NA SILU DA ME POLJUBI!” Naša poznata pevačica se fizički obračunala sa gazdom kluba – on joj se osvetio

 “POKUŠAO JE NA SILU DA ME POLJUBI!” Naša poznata pevačica se fizički obračunala sa gazdom kluba – on joj se osvetio

Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Marina Tadić je napravila pauzu u karijeri kako bi se posvetila majčinstvu, ali je rešila da se novom pesmom polako, ali sigurno vrati na scenu.

Kako kaže, prošla je kroz sve i svašta tokom godina, a dešavalo joj se da gazde klubova vrše pritisak da bude sa njima.

 – Mnoga vrata sam zatvorila jer nikada nisam pristajala na takvu vrstu ucene. Desilo mi se više puta da gazde klubova vrše pritisak da budete s njima, a onda vam blokiraju klubove koje drže. Muškarci su vrlo osvetoljubivi. Kada žele da se osvete, urade to bolje nego povređena žena. Pre 16 godina je gazda jednog kluba počeo da mi se udvara i pisao mi je pisma. U jednom trenutku pokušao je i da me poljubi na silu. Bila sam šokirana, gurnula sam ga, skočila i pitala ga da li želi da ga prebijem. Bila sam duplo manja od njega, ali spremna da se branim. Nisam razumela kako se osmelio na takav postupak jer mu nikada nisam dala povoda i uvek sam na posao gledala profesionalno, bez ikakvog koketiranja – priča Marina Tadić.

Marina Tadić
Foto: Srbija Danas

Kako kaže, posledica toga što ga je odbila je bilo to da nije više pevala u njegovim lokalima.

– Kada se završila svirka poslao mi je poruku da nikada više neću pevati u njegovim lokalima, i naravno, nikada više nisam ni pevala. Zatvorio mi je vrata iako je poslovna saradnja bila fantastična, ali njegov ego nije dozvolio da pređe preko odbijanja. To isto se dogodilo na nekoliko drugih mesta nakon čega bi se potrudili da me izbrišu gde god mogu. Meni je bio važan posao, a njima da se svete jer nisam pristala na njihovu zamisao da me iskoriste – priča pevačica.

Marina-Tadić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Marina je, kako kaže, dve godine pokušavala da sebi prokrči put.

– Tada sam sama sebi bila menadžer. Nisam imala nekog uticajnog menadžera ili čoveka koji bi stao ispred mene. Oni su jasno tražili to što žele, ja sam još jasnije išla protiv toga i bila blokirana,  zaključana dobre dve godine. Borila sam se da se vratim pošteno, a bilo je jako teško. Žao mi je svih žena koje su preživele takvu torturu, sigurno su bile uplašene i mlade. Ne može svako da se izbori za sebe kao ja koja sam rođena kao džambas – istakla je pevačica za “Alo”.