“POKRILA SAM OČI I MOLILA SE DA JOJ NE ODVALI GLAVU!” Oglasila se Anina drugarica, pa Zvezdana nazvala NASILNIKOM

 “POKRILA SAM OČI I MOLILA SE DA JOJ NE ODVALI GLAVU!” Oglasila se Anina drugarica, pa Zvezdana nazvala NASILNIKOM

Ulazak Zvezdanove nevenčane supruge Ane Ćurčić, koju je Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, totalno je promenio tok rijaltiija.

Kad su je videli na kapiji, zadrugari su se sledili, a ponajviše Zvezdan i Anđela. Od tog trenutka Slavnić ne prestaje da pravi haos u Beloj kući, a tim povodom se oglasila i Anina drugarica Milena.

– Ana je izgrmela, ispunila je više nego sva moja očekivanja s obzirom na to da je pet meseci otpatila šmekerski, muški. Mislim da će ga samleti i da je to apsolutno zaslužio nakon svega što joj je uradio. Ana je vrlo rečita, elokventna i školovana žena, ponosna sam. Plašila se da je emocije ne preplave kad ga vidi, kad ga sretne i pogleda u oči, ali videla sam bes, ono što sam od nje i očekivala. Ovo što vi gledate nije Zvezdan Slavnić, tek ćete videti ko je on. On je potpuno druga ličnost, vrlo nasilan i to polako kreće da se pokazuje. – rekla je ona, pa otkrila da li je Zvezdan ikada bio nasilan prema Ani:

– Tu ćemo sačekati Anu, tu ima mnogo pikanterija kad je gospodin Slavnić u pitanju, kao i njegov otac. On je od mene zaslužio šamarčinu preko usta. Sve zatvorske posete sam sa njom u Švajcarskoj prošla, bilo je tu svašta među njima, ali ste i sami videli da je nasilan. Ja sam se bojala da dok je hodao onako nervozno oko stola za kojim je sama sedela, Bože ja sam samo pokrila oči i molila se da joj ne odvali volej u glavu. On je svestan da ćemo ga mi samleti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “STEFAN KARIĆ ME JE ZAPROSIO! Raskinuli smo zbog Osmana” Cveta iznela detalje DISKVALIFIKACIJE