“POKRILA SAM OČI I MOLILA DA JOJ NE ZADA UDARAC!” Kuma otkrila detalje Anine AGONIJE i Zvezdanove torture

 “POKRILA SAM OČI I MOLILA DA JOJ NE ZADA UDARAC!” Kuma otkrila detalje Anine AGONIJE i Zvezdanove torture

“POKRILA SAM OČI I MOLILA DA JE NE ŠUTNE U GLAVU!” Kuma otkrila detalje Anine AGONIJE i Zvezdanove torture

Ljubavni trougao čiji su akteri Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, već mesecima trese čitav Balkan, a otkako je Ana pre nekoliko dana kročila u Belu kuću, ljubavno klupko je počelo da se odmotava i poprima potpuno drugačiju dimenziju. Svako sebi daje za pravo da komentariše njihov odnos, kako oni koji nisu pozvani, tako i oni koji su svakako deo njihovih života i svašta mogu otkriti, ali i pružiti eventualno rešenje ovog zamršenog odnosa.

U emisiji “Mlin sa Memom” koja se emituje na Hype TV, gošća je bila Milena Kačavenda, inaše kuma i najbolja prijateljica Ane Ćurčić, koja je ovim gostovanjem uspela da gledaocima približi Aninu, ali i Zvezdanovu ličnost i otkrije mnoge pikanterije njihovog privatnog života.

Anina kuma, Memo
Foto: Youtube printscreen/ HYPE TV


Voditelja Memu, zanimalo je kako je Ana sve ovo podnela i kako se nosila sa javnom prevarom i izdajom sa kojom se suočila, a Kačavenda kakda je počela da govori, nije mogla da se zaustavi.

– Ana je uvek imala toleranciju za njega, stajala je uz njega sve ove godine. Nosila pakete dok je bio u zatvoru, obilazila čoveka, gledala mu bolesnu majku koja se trenutno nalazi u domu. Bila je tu za sve – započela je svoju stranu istine da iznosi Anina kuma.

Otkrila je i koji je to razlog njegovog ulaska u “Zadrugu 6”, ali da od toga nije bilo ništa.

– On je ušao da napravi legalan novac za njih. Mi se jedno jutro budimo, kad ono on j*bač presretač. Mene su zvali i pitali jel sam gledala? Ja sam bila frapirana gledajući čoveka koji go prolazi kroz kuću, znajući da ima ćerku od 18 godina. Znajući da će sva ta deca gledati. Anino dvoje dece su njega prihvatili kao oca, živeo je sa njima u kući, a onda su gledala kako čovek briše polni organ maramicom – govorila je uzrujano kuma.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Privatna arhiva

– Vidite i sami, žena je preplašena, preti joj kada govori da će videti ako iznese prljav veš, druge ljude postrojava. Ovih 5 meseci, to su prolivene suze, govorila je da joj to u životu ne treba. Vidite i sami da on igra na tu kartu da je izbaci iz rijalitija. Prvo što možete videti onu njegovu sumanutu nervoznu šetnju, on se vrlo kontroliše. Šta bi bilo kad bi bili napolju u 4 zida? Da li se zapitao kako smo se svi osećali? On je postao rijaliti igrač, ali se uplašio Ane, a tek kada bi i mene ugledao, doživeo bi srčku. Znala sam da će prema Ani primeniti nasilničko ponašanje kako bi je zastrašio. Kada je hodao po stolu, ja sam prekrila oči i molila se da je ne šutne u glavu. Međutim nasilnik je jako mudar, po prvi put toliko proračunat i zna da bi plaćao penale, kao i da nema drugi način da zaradi honorar – zaključila je Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić.

Kompletnu emisiju “Mlin sa Memom” koja se ekskluzivno emitovala na Hype TV, pogledajte u anrednom video zapisu.

Pročitaj još