“POKOJNI LAĆA MI JE PRETIO I UCENJIVAO ME!” Dva meseca od tragične smrti, Karleuša IZNELA dokaze – JEZIVO!

 “POKOJNI LAĆA MI JE PRETIO I UCENJIVAO ME!” Dva meseca od tragične smrti, Karleuša IZNELA dokaze – JEZIVO!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Iznenadna smrt tekstopisca i sina pokojne Marine Tucaković, Milana Laće Radulovića potresla je domaću javnost, a kada je objavljena vest o tragediji, od Laće se oprostila i Jelena Karleuša

Ona je tada objavila poslednju poruku koju joj je Radulović poslao iz Izraela, na čijim je ulicama nekoliko dana kasnije pronađen mrtav. 

– Predlažem viđenje kada se vratim iz Izraela, ti i ja, bez okolnih elemenata. Takođe, izvinjavam se za svaku reč kojom sam te uvredio, kao ženu i majku – piše u poruci koju je sin pokojne Marine Tucaković poslao Karleuši.

Jelena-Karleuša
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Karleuša je dobila izvinjenje, jer se nekoliko dana pre toga dogodila svađa među njima, kada je Laća iznenada objavio tekste pesme koju je napisao, a koja je navodno trebalo da se nađe na novom albumu Jelene Karleuše te je odmah i započeo rat između njih dvoje. Karleuša se sada ponovo oglasila ovim povodom i na svom Instagramu otkrila još detalja iz ove saradnje: 

Milan Laća Radulović
Foto: Youtube Printscreen/ VIPTV SRBIJA


– Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao i pokojni Milan Radulović Laća. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu UNAPRED platila. Nažalost, Laća je u poslednjoj fazi života, imao veliki životni problem a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. Ja sam mu novac nesebično davala što moji saradnici mogu da potvrde. Kada je pritisak postao preveliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi preti objavijivanjem tih tekstova što je na kraju i počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao – što znate. Zašto ovo pišem? Laća nije samo to uradio, on je u isto vreme iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam ja ponavljam UREDNO kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, MOJE plaćene tekstove je prodavao drugim pevačima i uzimao novac IAKO JE ZNAO DA IH JE NAPISAO ZA MENE, NA MOJE KOMPOZICIJE I DA JE ZA TO ISPLAĆEN U CELOSTI. Novac mu je bio preko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je i ponovno prodavao i tako obmanjivao sve. Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni je i tekst koji je završen 15. decembra 2021. godine. Pesma se zove “Koka”. Zbog informacije da je Laća uradio sta je uradio, ta pesma je skinute sa albuma i zamenjena je drugom. Na moju sreću, na albumu su stale samo dve pesme i refren treće koju je Laća pisao. Deo jedne je objavio na Tviteru, ostatak se “sačuvao” i biće uvršćen na album. Kao vlasnik teksta “Koka”, ja ga u sledećem storiju sa sve datumom objavljujem i poklanjam jer sam vlasnik… – napisala je Karleuša u svojoj objavi.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Pored toga, ona je istakla da je tekst određene pesme kupila iz sažaljenja, te da se neće naći na njenom albumu, jer “ne može da parira ostalim pesmama”. S druge strane, Dara Bubamara je pre svega nekoliko dana javnosti saopštila da ima novi mega hit pod nazivom “Koka roka”, a kako je sama istakla, tekst pesme potpisuje upravo pokojni Laća u saradnji sa Ljiljanom Jorgovanović. 

Jelena Karleuša
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Dara je i objavila jedan stih.. 

– Ova koka gudru ne voli, ćute svi dok ona govori, ko sme njoj da odgovori, KOKA ROKA – poručila je Dara.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram printscreen/karleusastar