POKLON VREDAN 26.000 EVRA! Gobelja iznenadio Kaću za rođendan – samo luksuz za njegovu suprugu!

 POKLON VREDAN 26.000 EVRA! Gobelja iznenadio Kaću za rođendan – samo luksuz za njegovu suprugu!

Foto: Instagram prinscreen/katarinagrujic.doll

Kaća Grujić je za 31. rođendan od muža, Marka Gobeljića, dobila narukvicu “kartije” od 26.000 evra.

Fudbaler nije štedeo novac, pa je svoju dragu iznenadio luksuznim nakitom poznatog brenda, koji pevačica inače obožava.

Katarina-Grujić,-Marko-Gubeljić
Foto: Srbija Danas

– Kaća je u subotu doputovala iz Ljubljane, gde je imala nastup, a Gobelja i ćerka Katja su je sačekali u njihovom stanu sa cvetnim aranžmanima, tortom u obliku srca i jagodama u čokoladi. Kaća je skakala od sreće kad je videla muža i ćerku! Odmah se presvukla i otišli su porodično u obližnji restoran, gde ju je sačekao specijalan poklon. Na stolu je stajala kutijica njenog omiljenog brenda “kartije”, a unutra je bila narukvica ukrašena cirkonima. Kaća je zaplakala od sreće. Narukvica je prilično skupa, čula sam da ju je Marko platio čak 26.000 evra – ispričala je pevačicina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
Foto: Instagram Printscreen/katarinagrujic.doll

Kako prenose domaći mediji, ovo je treći poklon brenda “kartije” koji je Kaća dobila od muža. Fudbaler Crvene zvezde je pevačici poklonio narukvicu tog brenda kada je rodila ćerku Katju u decembru 2021, a u februaru ove godine, na Dan zaljubljenih, dao joj je još jednu.

– Pošto je ovo treća narukvica tog brenda koju je dobila od Gobelje, predložili smo joj da uzme umetničko ime Kaća Kartije – završava priču pevačicina drugarica.