POJAVIO SE NIKAD VIĐENI SNIMAK U NOĆI MATEJEVOG NESTANKA! Da li je ovo nestali Splićanin? AGONIJA i dalje traje (VIDEO)

 POJAVIO SE NIKAD VIĐENI SNIMAK U NOĆI MATEJEVOG NESTANKA! Da li je ovo nestali Splićanin? AGONIJA i dalje traje (VIDEO)

Foto:YoutubePrintscreen/ Aleksandar Stanković Official/MUP HR

Matej Periš (28) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je ostavio svoje prijatelje u “Gotiku”, a oni su ga poslednji tada videli.

Matejev nestanak uznemirio je čitav region, a naročito kada su se pojavili snimci sa nadzornih kamera koji su prikazali kuda se Matej kretao kobne večeri.

Policija je ubrzo napravila rekonstrukciju njegovog kretanja, a ono što najviše privlači pažnju jeste što Matej na svim snimcima uglavnom trči i to što se, od trenutka kada prolazi pored restorana Savanova, kreće prema reci i tu mu se gubi svaki trag.

Kako je tada rečeno, Matejev telefon lociran je na području Save u vreme koje se poklapa sa nadzornim kamerama, pa su iz tog razloga ronioci pretraživali danonoćno korito reke.

Međutim, skoro četiri meseca nakon Matejevog nestanka, tačnije 8. aprila, pojavili su se do sada nikada viđeni snimci nastali te večeri kada je Splićanin nestao.

Naime, kamera kod Beton hale uhvatila je određeni “objekat” koji pluta. Jedni slute da bi to mogao biti Matej, drugi govore da je ipak u pitanju neki predmet. Snimak je na momente zumiran, traje 3 minuta i 58 sekundi i prikazuje apsolutno svakog ko se 31. decembra između 02:09h i 02:13h kretao ovom trasom.

Ljudi u komentarima su podeljenih mišljenja, a ovo su neki od komentara:

– Vidi se da neke osobe gledaju u reku preko ograde, da li šta vide ne zna se ali nisu u nekoj panici.

– Laički gledano deluje mi da pliva čovek i to dobar plivač koji zastaje da uhvati ritam zbog brzine reke, a na momente zapliva baš lepo rukama. Nažalost, tako vidim. Volela bih da nije. Da li je Matej sumanuto trčao, ne verujem jer ne bi tako tačno išao ka tom restoranu. Putanja je ipak tačno definisana. Zašto je istrčao i kuda je išao? Sigurna sam da neko zna.

– Slabo vidim objekt u vodi,gledam na mobilnom, i dalje mislim da se radi o čoveku valjda bi bar neko od ovih što prolaze video i reagovao, da je slučajno osoba u vodi onda jedino da su vezane noge jer bi se videlo bar tu i tamo i noge i ruke ne znam sta više da mislim.

Pogledajte snimak pa sami procenite o čemu se radi:

Slučaj Mateja Periša digao je ceo region na noge, a agonija o njegovom nestanku traje i danas, nešto više od 3 meseca. Za ovaj period, Matej je mogao drastično da promeni svoj izgled, u slučaju da nije upao u Savu kobne noći kako se spekulisalo.

Iako je dosta fotografija bilo dostupno javnosti, da li se i dalje možemo osloniti na njih i koliko su merodavne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *