POJAVILI SE SNIMCI NA KOJIMA PEVA! Miki ukrala MILION evra, za njom raspisana poternica, ali ne prestaje da PROVOCIRA

 POJAVILI SE SNIMCI NA KOJIMA PEVA! Miki ukrala MILION evra, za njom raspisana poternica, ali ne prestaje da PROVOCIRA

Foto: Instagram

Pljačku veka Mirnesa S. nije izvela sama, najverovatnije je u celoj akciji učestvovalo između četiri i šest osoba, prenosi nemački Bild ocenu eksperta iz ove oblasti.

Dalje se navodi da je Mirnesa, iako samo operater u kompaniji, često pomagala kolegama pri pakovanju novca u kese, a sve na osnovu poverenja koje su kolege imale u nju.

– Previše poverenja ponekad može da napravi probleme. Prebrojavanje novca i pakovanje je jako osetljiva stvar. Novac u kešu je na stolu. Ukoliko sačekate pravi trenutak, lako možete da ga ukradete – rekao je Ervin Piken, direktor kompanije koja se takođe bavi transportom novca.

I portparol policije je takođe saglasan s činjenicom da je Mirnesa najverovatnije imala pomagače i da je u toku provera ko bi to mogao da bude.

– Skoro je nemoguće da je sama ukrala milion evra – rekao je on.

U međuvremenu, Mirnesin prijatelj Muhamed-Mujo O. objavio je nekoliko video snimaka na kojima je Mirnesa, izazivajući pravu pometnju na društvenim mrežama, sugerišući gde bi se mogla sakriti.

Naime, on je 25. i 26. decembra objavio video klipove, koji su očigledno starijeg datuma, a na kojima ona peva. Jedan video je datiran na 23.9.2021. godine. Zatim je objavio i video iz aviona, koji navodno sleće u Sarajevo, uz post: “Sarajevo, eto tebi tvoga”. Ispod njegovih postova nalazi se ogroman broj komentara, poput: “Interpole, gde si sada?” i “Prijaviću te policiji!”

U svakom slučaju, i policija je uverena da je Mirnesa S. napustila Nemačku i da se krije u inostranstvu. Navodno, postoji već nekoliko tragova koje policija istražuje.

Podsetimo, ona je iz prostorija kompanije 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milionn evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

– Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji – saopštila je policija u Štutgartu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *