Pogledajte šta je Matora kupila POSINKU i SUPRUZI: Jedan poklon vredi čak 100.000 DINARA! (FOTO)

 Pogledajte šta je Matora kupila POSINKU i SUPRUZI: Jedan poklon vredi čak 100.000 DINARA! (FOTO)

Bivša takmičarka “Zadruge”, Anita Stanojlović danas je stigla u Beograd kod svoje supruge Jovane Tomić Matore, a sa njom je došao i njen sin Aleksej.

Matora je odmah “preuzela” dečaka i odvela ga u provod, ali bez mame. Stanojlovićeva je za to vreme ostala u Jovaninom stanu u Beogradu, odakle se uključila uživo putem društvene mreže Instagram i rekla:

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

– Jovana je u gradu, ja sam kod nje u stanu, tačnije, u našem stanu. Ne izlazim iz kuće, vidite da sam stalno u kući, napolju je pakao, zato i ne izlazim, a oni su otišli do grada – rekla je Anita koja je otkrila da će neko vreme svi biti zajedno u Beogradu, a iza nje može se primetiti da je već prenela neke igračke za Alekseja.

Za to vreme, Anitina supruga i njen sin otišli su u prodavnicu tehničke opreme, gde je Matora rešila da iznenadi dečaka.

stori

– Kupili smo tablet – pohvalila se na Instagramu Tomićeva, koja je slikala malog Alekseja radosnog, sa novim poklonom. Koliko vidimo na fotografiji, u pitanju je Ipad, čija cena iznosi oko 100.000 dinara.

Osim toga, i Anita se ubrzo pohvalila na svom proflu na Instagramu skupocenim poklonom koji je dobila od Matore, a u pitanju je najnoviji telefon poznate marke.

stori

– Najbolju ženu imam – napisala je Anita u svojoj objavi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.