POGLEDAJTE ANĐELIN RAZGOVOR SA RODITELJIMA: Umesto izvinjenja, mami i tati tražila stvari! Osuđena do kraja!

 POGLEDAJTE ANĐELIN RAZGOVOR SA RODITELJIMA: Umesto izvinjenja, mami i tati tražila stvari! Osuđena do kraja!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić je noćas imala izliv emocija prema svojim najbližima, međutim, način na koji je izrazila te emocije su gledaoci osudili. 

Ona je naime došla u dvorište Zadruge, stala ispred kamere i obratila se svojoj porodici. I tu ništa ne bi bilo sporno da Anđela usred emotivne priče posvećene njenim roditeljima, bratu, sestri i prijateljima, nije počela da sastavlja čitav spisak stvari koje traži da joj se pošalju!

Anđela je poručila svojima da ih voli, te da je srećna u svojoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem, a onda se prešaltala na spisak za kupovinu. 

– Mama, zamolila bih te onaj spisak sa šminkom koji sam ti ostavila, stvarno mi je ponestalo šminke, volela bih za Uskrs da mi pošaljete jer stvarno mi je ponestalo šminke. Puderi, rumenila, karmini, olovke, trepavice, gel za obrve, jako mi je potreban gel za obrve, molim te to mi pošalji, jako mi je potrebno. Kupke za telo, neko mi je ukrao, šampone i pakovanja za kosu, treba mi crni sako i pantalone, još ponešto mi pošalji, neke topiće, haljine, bebi dol crni satenski zajedno sa bade-mantilo, to mi je jako potrebno… – nabrajala je Anđela, ali se ni tu nije zaustavila. 

Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Volela bih i parfem da mi pošaljete, onaj moj omiljeni, i molim vas pošaljite mi čestitku za Uskrs, napišite mi sve šta i kako. Sanjala sam neke loše snove već nekoliko puta… Molim te kupke što veće, mleko za telo, dezodorans, crni šorčić, ako se još nečega setim reći ću u prolazu. Volela bih da pošaljete nešto i Ani Spasojević i Lepom Mići, bili su tu za mene u svim ovim situacijama, da nema Miće ne znam kako bih se sama izborila – pričala je Anđela. 

Đuričićeva je izazvala osudu javnosti, budući da su mnogi mišljenja da joj “stvari ne trebaju, roditelja se ne bi ni setila”, a od strane produkcije joj možda nije omogućen telefonski razgovor sa porodicom, ali itekako ima mogućnost da im govori u kameru, što je ona po mišljenju mnogih iskoristila na pogrešan način. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.