PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda dovela dva VELIKA pojačanja za kraj prelaznog roka

 PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda dovela dva VELIKA pojačanja za kraj prelaznog roka

FOTO: MN Press

Crvena zvezda je okončala prelazni rok u velikom stilu. Nakon što su na Marakanu već stigli Lazar Nikolić, Uroš Spajić, Piter Olajinka (stiže u junu) i Aleks Vigo, Crvena zvezda je angažovala još dvojicu pojačanja koja će svakog momenta i biti ozvaničena, prenosi današnji “Sportski žurnal”.

U pitanju su napadač Marko Rakonjac iz Lokomotive i mladi vezista Marko Stamenić iz Kopenhagena.

Obojica su se spominjala prethodnih nedelja, a na kraju je konačno pronađen model po kome će obući crveno-beli dres. Što se tiče Rakonjca, stiže na pozajmicu do kraja sezone nakon čega će se razmotriti dalji koraci, dok će Stamenić potpisati predugovor na više godina – a u Beograd ipak stići tek od leta kao što je slučaj i sa Olaijankom.

Razlog je to što Kopenhagen nije hteo da spusti cenu za mladog srpskog fudbalera koji igra za reprezentaciju Novog Zelanda, tako da je na kraju odlučeno da potpiše kao slobodan agent kada mu istekne ugovor u Danskoj. S obzirom na to da Zvezda već ima dosta rešenja u veznom redu, pomeranje Stamenićevog dolaska za šest meseci, kao što je to slučaj i sa Olajinkom, neće drastično promeniti planove trenera Miloša Milojevića.

U pitanju je centralni vezista velikog potencijala, i koji ima već iskustvo u Ligi šampiona, dok je Rakonjac pre šest meseci otišao iz Čukaričkog u Rusiju i tamo se nije preterano dobro snašao, pa će povratak u formu potražiti u crveno-belom. Pojačaće odmah konkurenciju u napadu gde ostaju samo Aleksandar Pešić i mladi Jovan Mijatović.