PODMUKLE BOLESTI IM UBILE RODITELJE U RAZMAKU OD MESEC DANA! Mala Mia i njen brat doživeli strašnu porodičnu tragediju (FOTO)

 PODMUKLE BOLESTI IM UBILE RODITELJE U RAZMAKU OD MESEC DANA! Mala Mia i njen brat doživeli strašnu porodičnu tragediju (FOTO)

Foto: Facebook Printscreen/Amie Walton

Porodica je doživela nečuvenu tragediju nakon što je mladi bračni par umro u razmaku od četiri nedelje

Ejmi Volton i njen partner Kris Mils preminuli su u leto ove godine u neshvatljivoj tragediji.

Majka dvoje dece bila je na bolničkom lečenju od raka kada je Kris (42) umro od rupture čira na želucu. I samo četiri nedelje nakon njegove smrti, Amie (30) izgubila je bitku. Rak se proširio i ona je, nažalost, imala po 50 tumora u svakom plućnom krilu. O njihovoj deci Hariju (osam) i Miji (šest) sada brine Ejmina mama Trejsi.

Baka Trejsi je rekla da je Krisova smrt za njih bila iznenadna, jer su se fokusirali na Ejmino zdravstveno stanje, jer je ona bolovala od raka.

– Svi smo bili zauzeti da pomognemo Amie da prebrodi njenu bolest i da se pripremimo za ono što je pred nama kada smo doživeli ogroman šok kada je Kris neočekivano preminuo – rekla je za BirminghamLive

Nažalost, dvoje maloletne dece je ostalo bez roditelja i bez sigurnih finansija. Zbog toga je lokalni prodavac Bal Sing organizovao prikupljanje sredstava za decu.

– Deca Hari i Mia imaju posebno mesto u našim srcima. Gubitak roditelja u tako mladom i nežnom dobu je bolan, izgubiti oba roditelja u roku od mesec dana je velika tragedija.

Sahrane su održane u razmaku od nešto više od mesec dana sa Krisovim 8. avgusta i Amienim 12. septembra. Baka Trejsi je zahvalila Balu na podršci i rekla da će porodica nastaviti da odgaja Harija i Miju „najbolje što možemo“.